Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σκόπια: Η κρίση στην Ελλάδα – όφελος στην αγορά της Γευγελής

Αύγουστος 19, 2012.

Η κρίση στην Ελλάδα ήρθε προς όφελος των καταστημάτων της Γευγελής. Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έρχονται για ψώνια στο νότιο τμήμα της χώρας μας , σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα του καναλιού ‘5’.


Οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι από τις διασυνοριακές επισκέψεις των γειτόνων. Οι περισσότεροι επισκέπτες- πελάτες είναι από το Κιλκίς και τα γύρω χωριά.

«Στη Γευγελή είναι καλό να έχουμε περισσότερη κίνηση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι καταστηματάρχες έχουν αυξήσει τις τιμές των προϊόντων τόσο για τους εγχώριους όσο και τους επισκέπτες από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα σήμερα η πόλη αυτή να είναι η πιο ακριβή της χώρας»

Μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι οδοντιατρικές υπηρεσίες, τα ινστιτούτα αισθητικής και οι μικρές επιχειρήσεις που έλκουν το ενδιαφέρον  των Ελλήνων.

«Εμείς θέλουμε γρήγορα να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση για να είναι πιο απλόχεροι οι πελάτες στις αγορές τους στη Γευγελή, γιατί έτσι και αλλιώς  οι επισκέπτες από το νότιο γείτονα είναι συχνές», είπε ο Ιβάν Φράνγκοφ, δήμαρχος της Γευγελής.
 
echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου