Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Εάν δεν πάρουμε τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός»

Yunturk Feruh Ozkan-2-NAI
Γράφει ο Τύπος των τουρκοφρόνων στη Θράκη: «Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας (YUNTÜRK) Φερούχ Οζκάν, απάντησε στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας. «Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός».
Ο Φερρούχ Οζκάν τονίζει πως ο σύλλογος YUNTÜRK, όποια και να είναι η αιτιολογία δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, όταν τα βήματα που γίνονται στην Τουρκία προς τις μειονότητες, μένουν χωρίς να γίνεται κάτι το αμοιβαίο στην Ελλάδα. Δήλωσε: «Υπάρχει ο λόγος του κυρίου πρωθυπουργού μας. Εάν παρά αυτά τα λόγια δεν μπορέσουμε να πάρουμε τα δικαιώματα μας, θα γίνει χαμός».
Ο πρόεδρος Φερρούχ Οζκάν σχολιάζοντας την δήλωση του ΥΠΕΞ της Ελλάδας Αβραμόπουλου που είπε πως «Η φήμη και το μέγεθος του Πατριαρχείου δεν επιτρέπουν ούτε νομικά ούτε ηθικά να θεωρείται ένα με την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη». (tourkikanea)
 
liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου