Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Προφυλακιστέος ο 63χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονη

Το φρικιαστικό έγκλημα επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή. Στην κατοχή του 63χρονου βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 63χρονος που συνελήφθη στην Καβάλα για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης κατ' εξακολούθηση, ύστερα από καταγγελία του κοριτσιού. Στην κατοχή του, μετά από έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του, βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Την υπεράσπισή του αρνήθηκαν να αναλάβουν οι δικηγόροι της Καβάλας και έτσι ο συνήγορός του ορίστηκε από τις δικαστικές αρχές της πόλης.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της εννιάχρονης στις αστυνομικές αρχές της Καβάλας για σεξουαλική κακοποίησή της.
 
Ο ιατροδικαστής Νίκος Τσιφνίδης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής, που εξέτασε σήμερα την ανήλικη, διαπίστωσε τραύματα στα γεννητικά της όργανα που συντείνουν σε μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίησή της.
 
Για τρία χρόνια λέει το κορίτσι ότι ο σύζυγος της γιαγιάς της την κακοποιούσε. Προχθές το κοριτσάκι βρήκε το θάρρος και εξιστόρησε όσα του συνέβαιναν στη θεία του. Αμέσως η γυναίκα πήγε και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και έτσι ο 63χρονος κατέληξε στο κρατητήριο.

Η ανήλικη, η οποία ζούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, επισκεπτόταν τακτικά τη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.

Η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό, ενώ εντός της ημέρας η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.
 
 
 newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου