Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Σκόπια-Τσερβενκόφσκι: «Ή θα ζήσουμε με τους Χούντζα ή θα ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»

www.echedoros-a.grΙούλιος 29, 2012.

Οχρίδα.

«Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Είναι η ώρα να ζήσουμε στο μέλλον που μας ανήκει, να κερδίσουμε χρόνο, πρέπει να κερδίσουμε» είπε ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος των Σκοπίων- SDSM, Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, χθες, σε πολιτική συγκέντρωση  χιλιάδων πολιτών, στην Οχρίδα.


«Όταν πριν από δύο μήνες αποφασίσαμε να διασχίσουμε όλη τη χώρα ήμασταν εμπνευσμένοι από την ιδέα να ενθαρρύνουμε τους πολίτες. Βλέπουμε ότι δεν είναι απαραίτητο, ο λαός είναι έτοιμος και δεν σταματά. Έρχεται η ώρα της πληρωμής των λογαριασμών για μια μεγάλη λαϊκή τιμωρία σε όλα τα ψέματα και τις απάτες. Θα κερδίσουμε τις τοπικές εκλογές. Η χώρα μας είναι μικρή με μεγάλα προβλήματα. Οι γείτονες αρνούνται τον λαό της και το κράτος μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κινούμαστε αντίθετα με την κοινή λογική», είπε ο Τσερβενκόφσκι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  των Σκοπίων, δήλωσε ότι ο νυν δήμαρχος της Οχρίδας Άτσε Πετρέφσκι είναι αυτός που υποστηρίζεται από το SDSM και είναι αυτός που θα επανεκλεγεί στο δήμο.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του για τις κυβερνητικές επιλογές, του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι,  που δέχεται την πακιστανική φυλή Χούντζα ως απογόνους των αρχαίων Μακεδόνων.

«Ας αποφασίσει ο λαός αν θέλει να ζήσει με τους Χούντζα ή σε μια χώρα μέσα στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Μπράνκο Τσερβερνκόφσκι.

echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου