Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κρήτη: Μακελειό στο Τυμπάκι – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: Μακελειό στο Τυμπάκι – Φόβοι για βεντέτα
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Τυμπάκι Ηρακλείου μετά τον τραυματισμό τριών ατόμων.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 όταν άγνωστα άτομα πυροβόλησαν τρία αδέρφια, συγγενείς ενός 18χρονου, που το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση με λοστό από τον πατέρα της 14χρονης φίλης του.
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο flashnews, η μητέρα του 18χρονου και αδερφή των τριών θυμάτων, δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι μέλη της οικογένειας της 14χρονης.
Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται ήδη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού προηγουμένως είχαν δεχτεί τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Οι δύο από τους τραυματίες φέρουν τραύματα στα πόδια ενώ ο τρίτος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο λαιμό.
Η ιστορία ενδέχεται να συνδέεται με το περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν μερικούς μήνες στη Μεσαρά, όταν συγγενείς της 14χρονης (σύμφωνα με την καταγγελία) είχαν κακοποιήσει τον 18χρονο νεαρό (παρά φύσιν κακοποίηση) με ξένο αντικείμενο γιατί διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι.
Στην περιοχή υπάρχουν πλέον φόβοι για ξέσπασμα βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών με τις αστυνομικές αρχές λαμβάνουν δρακόντια μέτρα ασφαλείας γύρω από τα σπίτια των πρωταγωνιστών προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου