Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κασιδιάρης: «Τέλος στη βουλευτική ασυλία»




Δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές τα μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως φαίνεται προσπαθούν να χαμηλώσουν του τόνους και να αφήσουν για την ώρα στην άκρη τις προκλήσεις, αφού τόσο κατά την τελετή ορκωμοσίας των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, όσο και από τη στάση τους αυτές τις ημέρες δεν έχουν δώσει αφορμή για... σχόλια.

Ακόμα και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης που χάνει εύκολα την ψυχραιμία του, σε πρόσφατη συνέντευξη στο metrogreece.gr, μίλησε για τις πρώτες ενέργειες της Χρυσής Αυγής, ως επίσημο μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.

«Η Χρυσή Αυγή θα πει αλήθειες στη Βουλή, τις οποίες δεν τολμούν να πουν οι εκπρόσωποι όλων των άλλων κομμάτων, διότι αυτοί δεσμεύονται από συμφέροντα, ενώ εμείς είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι.

Σε πρώτο στάδιο, θα απαιτήσουμε την κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα. Έτσι το δημόσιο θα εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα αποδοθούν στους αναξιοπαθούντες Έλληνες πολίτες.

Επίσης, θα απαιτήσουμε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, καθώς και τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων.

Κάθε βουλευτής θα πρέπει να αμείβεται με το μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας».


parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου