Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα δάκρυα της Κανέλλη για την νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων


Τα δάκρυα της Κανέλλη για την νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων
Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με τα δάκρυα της Κανέλλη

Με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Λιάνα Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας.
Η βουλευτής του ΚΚΕ αντέδρασε έντονα και υποστήριξε πως με την απόφαση αυτή «νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης».

«Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη.

Δείτε το βίντεο με τον συγκλονιστικό πολιτικό λόγο της βουλευτίνας του ΚΚΕ:




Πληροφορίες Βίντεο:
Λιάνα Κανέλλη - Άι σιχτίρ αυτή η Ευρώπη!! 18-5-2012

Η Λιάνα Κανέλλη προσκεκλημένη στην "ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" της ΝΕΤ,με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, μαζί με εκπροσώπους κι άλλων κομμάτων.
Η θέση της, η οργή της και η συναισθηματική της φόρτιση, για την επικύρωση από το Ολλανδικό κοινοβούλιο, της απόφασης της δικαιοσύνης τους, για νομιμοποίηση του κόμματος των παιδεραστών, για ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις ενηλίκων με αγόρια και κορίτσια άνω των 12 ετών και χρήση παιδικών πορνογραφικών φωτογραφιών για ατομική χρήση, εκφράζει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Άι σιχτίρ αυτή η Ευρώπη!!! 


Εξαιρετική για μένα η θέση της για το θέμα των οροθετικών εκδιδομένων γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου