Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σκόπια: Η αντιπολίτευση καλεί για ενιαίο μέτωπο κατά του καθεστώτος Νίκολα Γκρούεφσκι

Η FYROM ακολουθεί μοιραία την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και κινείται σε λάθος κατεύθυνση, η οποία έχει, συνέχεια, καταστροφικά αποτελέσματα σε ορισμένες περιοχές και οι συνέπειες της πολιτικής αυτής,  θα είναι σκληρές για τους πολίτες της χώρας,  επεσήμανε  το Κεντρικό Συμβούλιο της Κοινωνικής Ένωσης.



Έτσι, σύμφωνα με την αντιπολίτευση –SDSM, η χώρα σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια πρόκληση, όπου όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να προβληματιστούν για τα εθνικά και τα κρατικά συμφέροντα,  και καθίσταται αναγκαία η εναπόθεση στο παρασκήνιο των κομματικών και ιδεολογικών διαφορών, να λησμονηθούν οι ματαιοδοξίες και οι διαφωνίες του παρελθόντος, ώστε,  η συνολική  δυναμική της αντιπολίτευσης να τεθεί αποκλειστικά προς το συμφέρον της χώρας και των πολιτών.

«Για όλα αυτά, το Κεντρικό Συμβούλιο του κόμματος SDSM παρέχει τη μέγιστη υποστήριξη στην ιδέα της επέκτασης του μετώπου του αντιπολιτευτικού ρεύματος», είπε ο ομιλητής του SDSM.

Οι σοσιαλιστική αντιπολίτευση των Σκοπίων παρότρυνε όλους τους πολίτες, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, τα συνδικάτα, τις συντεχνιακές ενώσεις,  όλοι από κοινού να σταματήσουν αυτή την επιζήμια πολιτική της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι.
echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου