Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πεθανε ο ηθοποιος νικος δαδινοπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος ΔαδινόπουλοςΠέθανε σήμερα το πρωί (Σάββατο 10 Μαρτίου) ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος σε ηλικία 68 ετών. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου των Χανίων όπου είχε μεταφερθεί από το Κέντρο Αποκατάστασης Ολύμπειον της Κρήτης.

Ενα λίπωμα στη σπονδυλική στήλη τον οδήγησε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης» όπου έπαιζε. Επασχε από καρκίνο.

Ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου 1944 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1966.

Επαιξε, μεταξύ άλλων στις ταινίες «Η Εβδομη μέρα της δημιουργίας», «Κατηγορώ τη ζωή», «Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται», «Εραστές της ζωής», «Η αμαρτία της ομορφιάς».

Στην τηλεόραση είχε συμμετάσχει στις σειρές «Για την Αννα», «Καλημέρα ζωή». Από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Λούνα παρκ», ξεχώρισε ως ένας από τους ωραίους της οθόνης.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης («Δον Καμίλο», «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Οι Φίγκαρο») – γι' αυτό και διέμενε στο νησί, όπου είχε αποκτήσει πολλούς φίλους.

Είχε παντρευτεί τη συνάδελφό του ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου, με την οποία είχαν χωρίσει. Είχε ένα παιδί.
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη από το Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου