Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κοινή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας και Καστοριάς για την διάνοιξη της σήραγγας της Κλεισούρας


Ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, εκφράζουν με αυτή την κοινή τους δήλωση την έντονη επιθυμία και απαίτησή τους για την προώθηση των διαδικασιών για την υλοποίηση διάνοιξη της σήραγγας της Κλεισούρας.


Σε μία εποχή κατά την οποία η διακίνηση αγαθών και ανθρώπων πρέπει να είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες όλων μας, διαπιστώνουμε με λύπη μας την εδώ και χρόνια κωλυσιεργία για το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό, για τις δύο πόλεις, και όχι μόνο, έργο.



Η επικινδυνότητα του υπάρχοντος δρόμου θεωρούμε ότι είναι σε όλους γνωστή, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.



Με δεδομένο αυτό, αλλά και την μεγάλη κίνηση που υπάρχει στο παλαιό αυτό οδικό δίκτυο για εμπορικούς και για τουριστικούς λόγους, θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη της υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου.


Πιστεύουμε ότι με χρηματοδοτήσεις από προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ που σε λίγο φαίνεται να ξεκλειδώνει, μπορεί να γίνει επιτέλους πράξη η σήραγγα της Κλεισούρας.


Αναμένουμε και απαιτούμε να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τους τοπικούς φορείς, αλλά και από τους εκπροσώπους μας στην κεντρική εξουσία, ώστε να αποτελματωθεί και να υλοποιηθεί άμεσα.

 
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου