Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πάρις Κουκουλόπουλος: Κανονικά θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα


Από την ερχόμενη εβδομάδα οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων θα μπορούν να τα εισπράττουν από τους κατά τόπους Δήμους. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πρωινό ΑΝΤ1 Ενημέρωση»


διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα που υπήρχε με την έλλειψη ενός ποσού για την αποπληρωμή όλων των προνοιακών επιδομάτων λύθηκε χθες το βράδυ σε συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη. Όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος «Φέτος, τα προνοιακά επιδόματα θα δίνονται κάθε δύο μήνες.


Δώσαμε τον Γενάρη και θα ξαναδώσουμε τον Μάρτη, δηλαδή ανά δύο μήνες κανονικά. Τα Χριστούγεννα, δυστυχώς, τους αφήσαμε χωρίς επιδόματα γιατί διαφορετικά δεν έκλεινε το περσινό οικονομικό έτος με τίποτα. Διαπιστώνοντας το πρόβλημα που υπήρχε με τα προνοιακά επιδόματα προτάξαμε την επίλυση αυτού του προβλήματος και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια αργά χθες το βράδυ. Έτσι, οι πραγματικοί δικαιούχοι θα τα εισπράξουν κανονικά πολύ σύντομα».


kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου