Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ένας «Σερ» στο κόμμα του Καμμένου


Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με το κόμμα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 



Σύμφωνα με πληροφορίες του greeknewsonline ο Πάνος Καμμένος είχε το τελευταίο διάστημα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον οικονομολόγο Βασίλειο Μαρκεζίνη με τον οποίο ..υπάρχει ταύτιση απόψεων όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα. 

Την πρώτη επαφή την είχε κάνει ο Χρήστος Ζώης ο οποίος ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για τον συναντήσει, την περίοδο που ήταν η κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή για το νέο μνημόνιο. Από εκείνη την στιγμή και μετά οι επικοινωνίες με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λαρίσης αλλά περισσότερο πλέον με τον Πάνο Καμμένο έγιναν πιο συχνές. 

Ο προεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει πολύ θετική άποψη για τον κ. Μαρκεζίνη και εκτιμά πως μια ενδεχόμενη ένταξη του γνωστού οικονομολόγου θα προσέδιδε ακόμα μεγαλύτερος κύρος στον νέο πολιτικό φορέα. 

Ωστόσο χωρίς να ληφθούν τελικές αποφάσεις ολοκληρώθηκαν οι πολύωρες συσκέψεις των πρώην «γαλάζιων» βουλευτών καθώς ορισμένοι δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν θα προσχωρήσουν. 

Στη σύσκεψη που έγινε στην βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης και κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες συμμετείχαν οι Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλια –Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς και Μιχάλης Γιαννάκης.

Ο Χρήστος Ζώης μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του και όλα δείχνουν πως θα ενταχθεί και αυτός στο κόμμα Καμμένου, όπως και βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιώνας. 
Στόχος είναι να συγκεντρωθεί ο «μαγικός» αριθμός 10 βουλευτών προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα όσο διάστημα μείνει ανοικτό ακόμα το κοινοβούλιο, μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου