Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπροστάρη τον Θεοδωράκη θέλει ο Καμμένος για το κόμμα του


Tη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με σκοπό την ευρύτερη συνεργασία επανέλαβε ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε από τον Μίκη Θεοδωράκη να είναι ο «μπροστάρης» στην προσπάθεια.
Σε συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη ο κ.Καμμένος του εξέφρασε αυτή την επιθυμία του, ώστε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης να είναι αυτός που θα συμβολίσει την ενότητα σε ένα πανελλήνιο μέτωπο που θα συγκροτήσουν τα διάφορα νέα μικρά κόμματα- κινημάτα πολιτών, τα οποία τάσσονται ενάντια στο μνημόνιο και στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον  «Real fm 97,8» χαρακτήρισε ως «κακοστημένο θέατρο» τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της τρόικα με την κυβέρνηση. «Είναι απίστευτο το ότι έχουν πάρει μια απόφαση, την έχουν υπογράψει από το Σάββατο το βράδυ και προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν μάχονται για το καλό του ελληνικού λαού».
Κάλεσε τον ελληνικό λαό «να αμφισβητήσει ευθέως την παράνομη αυτή κυβέρνηση, την αντισυνταγματική αυτή κυβέρνηση και να δώσει ένα σαφές μήνυμα, και προς τους βουλευτές που θα τους καλέσουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες, ότι από εδώ και πέρα έχουν προσωπική ευθύνη για ότι ψηφίσουν».
eleftheriskepsii
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου