Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ποια είναι τα πρόσωπα που αποτελούν τη νέα διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» & «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ»

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα ονόματα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων νοσοκομείων «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» & «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ». Διαβάστε πρώτοι στο kozan.gr τη σύνθεση:




α. Αναστασία Μπούρτσου του Χρήστου, κοινή Διοικήτρια των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, ως Πρόεδρος.

β. Δημήτριος Αμπαζής του Αθανασίου, Κοινός αναπληρωτής Διοικητής, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Μιχαήλ Μίγγο του Αχιλλέα, Πρόεδρο Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ.

γ. Αναστασία Σπανού του Δημητρίου, Δικηγόρος με αναπληρωτή της τον Χαράλαμπο Γελαδάρη του Παναγιώτη, υπάλληλο ΔΕΗ.

δ. Περικλής Αλιφέρης του Ιωάννη, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή του το Χαράλαμπο Πατουλίδη του Ιωάννη, Οικονομολόγο.

ε. Λάζαρος Μαλούτας του Νικολάου, Δήμαρχος Κοζάνης, με Αναπληρωτή του τον Αναστάσιο Αναστασούδη του Δημητρίου, Ιατρό & Δημοτικό Σύμβουλο.

στ. Καλλιόπη Αντωνιάδου του Θεοδώρου, Ιατρό ΕΣΥ, Επιμελήτρια Α΄ Μ−Γυναικολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών, με αναπληρώτριά της την Ευτέρπη Αποστολίδου του Νικολάου, Ιατρό ΕΣΥ, Διευθύντρια Παθολογίας, που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ».

ζ. Κυριάκος Κανιγαρίδης του Νικολάου, υπάλληλος κλάδου ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, ως εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού, πλην ιατρών, που υπηρετεί στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Βαρτζή του Λέανδρου υπάλληλο κλάδου ΔΕ Διοικητικού − Λογιστικού που υπηρετεί στο Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», ομοίως.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής. Η παρούσα απόφαση δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του κρατικού Προϋπολογισμού.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου