Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Άγνωστοι κατέστρεψαν μεγάλα δένδρα σε πάρκο Εργατικών Κατοικιών της Πτολεμαϊδας


Οι καταστροφές δέντρων στην Πτολεμαϊδα δυστυχώς συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης, από κάποιους ασυνείδητους οι οποίοι προβαίνουν σε καταστροφικές ενέργειες αφαιρώντας ʽʽπνεύμονεςʼʼ οξυγόνου από την περιοχή.


Αυτή τη φορά στόχος ήταν τα υπέροχα μεγάλα δένδρα των πρώτων εργατικών κατοικιών της Πτολεμαϊδας που από το 1987 φροντίζουν τα συνεργεία του Δήμου και οι κάτοικοι, ώστε να διατηρήσουν το πράσινο του πάρκου, το οποίο κοσμεί τον οικισμό. Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι, που καταγγέλλουν το γεγονός στον ʽʽΠʼʼ, τονίζοντας ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την προστασία του πρασίνου, συμβάλλοντας στον εντοπισμό των ʽʽδραστώνʼʼ με τη συνεργασία του Δήμου Εορδαίας και της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαϊδας.

Για ʽʽαρρωστημέναʼʼ μυαλά, που επιδίδονται σε περιβαλλοντικά «εγκλήματα» έκανε λόγο ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Απόστολος Χατζόπουλος, αντικρίζοντας τα πριονισμένα δένδρα του πάρκου, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μία «οργανωμένη» δουλειά.

Ο κ. Χατζόπουλος επεσήμανε ότι έχουν κινητοποιηθεί όλοι για τον εντοπισμό των ʽʽαγνώστωνʼʼ που προκάλεσαν αυτές τις καταστροφές, ώστε να υποστούν τις ανάλογες κυρώσεις, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά, όπου και αν συμβαίνουν, είτε στην Αστυνομία είτε στο Δήμο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου