Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΥ ΡΕΖΙΛΙ ----- Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟ ...!!!!!!!‏


Μαϊμού το ραντεβού Πούτιν-Σαμαρά!
Ο Ρώσος ηγέτης τον είδε, στα όρθια, όταν βγήκε να παίξει με τον αγαπημένο του σκύλο...



-Πρόεδρε, θα τηλεφωνήσω στο μπαμπά μου να μας δώσει οδηγίες. Διαφορετικά θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα στα διεθνή ΜΜΕ...

Μόσχα, Πέμπτη μεσημέρι. Η ώρα περνάει και την αποστολή της ΝΔ τη ζώνουν μαύρα φίδια. 

Σ’ ένα δωμάτιο του Κρεμλίνου βρίσκονται ξεχασμένοι από τους Ρώσους ο Αντώνης Σαμαράς-Κομανέτσης, ο  υπουργός Εξωτερικών Στ. Δήμας, ο τομεάρχης Εξωτερικών Π. Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλός του Χρ. Λαζαρίδης, ο διπλωματικός του σύμβουλος Ανδρ. Ψυχάρης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γ. Μουρούτης και ο βουλευτής Σ. Κεδίκογλου.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ετοιμαζόταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα του, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου απόφοιτος του Πετροχημικού Ινστιτούτου Γκούπκινα της Μόσχας, αισθανόταν σαν το σπίτι του και συνιστούσε ψυχραιμία στην ομήγυρη.

Τι είχε συμβεί;
Απλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έβρισκε χρόνο  να συναντήσει τον Σαμαρά και όλο το πολυδιαφημισμένο ταξίδι κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα.

-Πρόεδρε, ακόμη κι αν δεν περάσεις στο γραφείο του μπορούμε να ζητήσουμε ακρόαση από τη γραμματέα του και όταν  κάποια στιγμή ανοίξει η πόρτα  του λες ένα γεια από απέναντι…

Ήταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αυτός που μίλησε προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον αρχηγό που βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ο Χρύσανθος κατά βάθος ήτο ευτυχής για το μη ραντεβού μια και θα προτιμούσε να βρίσκεται στο Λευκό Οίκο κι όχι στο Κρεμλίνο. Για την ακρίβεια ο καθένας από τα μέλη της γαλάζιας αποστολής θα προτιμούσε να βρίσκεται στο προθάλαμο της ηγεσίας  μιας διαφορετικής συμμάχου χώρας!

Όπως και ναχει ο αρχηγός της ΝΔ είχε επενδύσει πολλά σ’ αυτή τη συνάντηση, για την ακρίβεια στη φωτογραφία της χειραψίας. Μόνο που αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ο Κομανέτσης δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πούτιν κατά μόνας που λέμε.

Απλά καθώς περίμενε σε κάποιο από τα γραφεία του Κρεμλίνου πέρασε από το διάδρομο ο Βλαντιμίρ ο οποίος περπατούσε προς την αυλή για να παίξει με τον αγαπημένο του σκύλο.
Όταν είδε τους χρεοκοπημένους Έλληνες που ξεροστάλιαζαν τους έκανε ένα νεύμα να τον ακολουθήσουν. Ένα τσούρμο από άνδρες της Ασφάλειας του Πούτιν και η κομπανία του Κομανέτση βγήκαν στο προάυλιο. 

Εδώ καθώς ο Πούτιν πετούσε τη μπάλα στο αγαπημένο του τετράποδο είχε μια ψιλοκουβέντα με τον αρχηγό της ΝΔ που δεν κράτησε πάνω από 3’.


Κάτω  από αυτές τις συνθήκες έγινε η περίφημη συνάντηση-δεν κάνουμε πλάκα.

Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν πλέον τους Έλληνες πολιτικούς οι ξένοι ηγέτες. Γι αυτό και τόσο εύκολα κάνουν λόγο για επιτρόπους στην οικονομία κλπ.

Η Ελλάδα ξανάγινε Ψωροκώσταινα και το χειρότερο εκείνοι που την λεηλάτησαν ζουν και βασιλεύουν. Όσο για τον Σαμαρά, ήταν τυχερός που έπεσε σε ζωόφιλο συνομιλητή και βρέθηκε «ελεύθερος» χρόνος για τους απαξιωμένους πολιτικούς από την Αθήνα…

1 σχόλιο: