Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Χέρι – χέρι ο Καρατζαφέρης, και με τους Θεσσαλονικείς τοκογλύφους.

Αρχηγός της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια που ξέσκιζε τους θεσσαλονικείς είναι ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε εμπλακεί στην υπόθεση Κουκοβίνου-Βατοπεδίου και ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου που είναι και κουμπάροι .
Ποιος είναι ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ; Άστα να πάνε ? Διαβάζουμε από το έθνος στο άρθρο «Μαφιόζικα παιχνίδια με βίντεο και εκβιασμούς»

Και μην μας πει ο χ
οντρός ότι αγνοούσε το ποιόν του διότι έχουμε αναφερθεί με επανωτά πόστ όταν ήταν να τον βάλει στα ψηφοδέλτια .Δείτε εδώ
Ρε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ
Η δεν ντρέπεσαι ; Βατοπεδινούς βάζεις στα ψηφοδέλτια σου;
Ίχνος: Βελόπουλε; Οεεεο Bάλε τον… Καραμπέρη του Βατοπεδίου ...

Βελόπουλε; Οεεεο Bάλε τον… Καραμπέρη του Βατοπεδίου αντιπεριφερειάρχη για να έχουμε… δουλειά ?


Ε… ρε τι καταφέρνει το μαύρο χρήμα Βελόπουλε ? ας είναι καλά τα ροζ τηλέφωνα και ο… Καραμπέρης.


Ίσως ήταν τόσα π
ολλά τα φράγκα που του κάθισε, αναγκάζοντας τον, να τον… ανεχτεί. Διότι το ξαναλέμε. Έχεις φράγκα ρε μάγκα; όπου θέλεις σε βάζω υποψήφιο.
Πάντως, στη φωτογραφία του taxalia, όπου εικονίζεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να συντρώγει με κάποιους, οι 3 στους 4 είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες. Πρόκειται για τον Μ.Κ. τον Δ.Λ. και τον Ι.Π. που ήταν στο γεύμα εκείνη τη μέρα και άκουγαν με ενθουσιασμό τον κ.Καρατζαφέρη. Επαναλαμβάνουμε όμως το κύκλωμα ήταν δια
κομματικό, απλά τα πιό γνωστά στελέχη, …έτυχε να είναι θαυμαστές του "χέρι-χέρι".
Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται άνθρωπος του ΠΑΟΚ, κορυφαίος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και επιχειρηματίας κοντά στη Ν.Δ. Ο Χρήστος Παπαχατζής ήταν στο παρελθόν συνδικαλιστής, επικεφαλής της ΠΑΣΚ εφοριακών από το 1995 έως και την εποχή Σημίτη και από τα τοπικά μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα. Τοποθετήθηκε στην νευραλγική αυτή θέση προσφάτως και μετά την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Οικονομικών από τον κολλητό του Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως καταγγέλλουν πολύ καλά πληροφορημένοι πολιτικοί, δικαστικοί, φοροτεχνικοί και νομικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των συλληφθέντων φιγουράρει σε περίοπτη θέση και το πρώτο τη τάξει στέλεχος της «Τράπεζας Πειραιώς» στην Θεσσαλονίκη, κ. Θεοδώρου όπως αποκαλύπτουν δικαστικές πηγές της πόλης. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως και ο Γιώργος Φερέτης επί δεκαετίες στέλεχος της ΕΤ3 και επί μακρόν διευθυντικό στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης, αν και ενδεχομένως αντιθέτων πολιτικών απόψεων, συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα «φίλων» του υπουργού Οικονομικών στην Θεσσαλονίκη.

Αν κανείς ωστόσο παρατηρήσει εκ του σύνεγγυς την διάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, όπου συμμετέχουν εν ενεργεία αστυνομικοί (τρεις), απότακτος αστυνομικός, υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του προέδρους της ομάδας κ. Ζαγοράκη, τραπεζικοί υπάλληλοι, στελέχη τραπεζών καθώς και πασίγνωστος ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, ο οποίος και παρουσιάζεται ως αρχηγός της πολυπλόκαμης σπείρας, τότε κανείς είναι σε θέση να καταλήξει στο ασφαλές συμπέρασμα πως η εγκληματική αυτή οργάνωση καλύπτει όλες τις διαστάσεις του τοπικού «θεσμικού υποκόσμου».

 

ixnos1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου