Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ήθελε να χαστουκίσει τον Κουκουλόπουλο ο Απόστολος Γκλέτσος!!!!- «Ήρθε και μας το έπαιζε αφ' υψηλού και ομορφόπαιδο» ανέφερε ο Δήμαρχος Στυλίδας

Έξω φρενών είναι ο δήμαρχος Στυλίδας, κ. Απόστολος Γκλέτσος, με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio, ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στη μείωση των δημοτικών τελών αλλά και στην προκλητική -όπως τη χαρακτήρισε- στάση του υφυπουργού Εσωτερικών, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Αναφερόμενος στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν περίπου 200 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μετέβησαν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται, ο δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε ότι «έκανε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μην ορμήσει στον Πάρι Κουκουλόπουλο».

Σύμφωνα με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο υφυπουργός Εσωτερικών τούς μίλησε για ένα πεντάλεπτο, αλλά το ύφος του ήταν προκλητικό και αδιάφορο. «Πώς θα ήθελα να του έριχνα μια, αλλά σεβάστηκα ότι είμαι δήμαρχος. Ακόμη δεν ξέρω πώς κρατήθηκα. Ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα έχανα το αξίωμά μου. Ήρθε και μας το έπαιζε αφ' υψηλού και ομορφόπαιδο» δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου