Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ron Paul Η Ευρωπαϊκή κρίση χρέους απειλεί το δολάριο!


From HEIL GAP (or mind the GAP) .
Οι banksters μαζί με τους υπόλοιπους Πεφωτισμένους , προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν τον Ron Paul .
Έχει τα μικρότερα ποσοστά κάλυψης , από τα ΜΜΕ , παρά την ευρεία υποστήριξη του , από τους απλούς ανθρώπους .
Ο λόγος αυτής της απομόνωσης του ;
Τον φοβούνται εξαιτίας του μηνύματός του : …..
«Να καταργηθεί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ! »
Πιστεύω ότι θα ήταν προς το συμφέρον μας , να γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει , εκεί , στον έξω κόσμο , την στιγμή που οι « presstitude » των ΜΜΕ ,
μας απομονώνουν από την διεθνή κοινότητα , καθότι …. σύμφωνα με αυτούς/αυτές , το μονό που θα πρέπει να μας απασχολεί ….. είναι το ΧΡΕΟΣ , και τίποτα παραπάνω , με αποτέλεσμα ( ; )
Να έχουμε πλήρη άγνοια του τι διαδραματίζεται στον κόσμο , αλλά αντιθέτως ,
να είμαστε ικανοί γνώστες του χρέους και πλήρως ενήμεροι , ακόμη και δια το χυδαιότερο εκ των κουτσομπολιών , που κυκλοφορούν άφθονα εις την ελληνική τηλεόραση .
( εδώ το ε με μικρό ).
Σκοταδισμός και ανοησία !
Και όταν ξεπροβάλει διστακτικά η πληροφορία , ε, … αυτή πάντα θα ερχεται
« κατόπιν εορτής » .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο γύρω από το κίνημα καταλήψεων στην Αμερική ;
Το κίνημα « κατέλαβε αυτό » , «Occupy This! » ;
Και να που κάπου εδώ , …. δένει και το γλυκό της καλής γιαγιάς μας :
Ιδου λοιπόν : Occupy This ! , ένα κίνημα που διαβάλλεται συνεχώς από τα διάφορα παπαγαλάκια του ελληνικού διαδικτύου , τα οποία το μόνο που κατάλαβαν από αυτό ( το κίνημα Occupy This ) , είναι ότι αυτό υποστηρίζεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ επωνύμους illuminst , ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ( ; ) φυσικά να προσθέσουν ότι αρκετοί από αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ « illuminst » , έχουν ήδη συλληφθει , από τους διαδηλωτές του Occupy This ! , σύμφωνα πάντα με το επαναστατικό μέτρο που εφαρμόζουν « ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του 1% » , ή τους εξανάγκασαν σε φυγή , μέσω της πολιορκίας των ξενοδοχείων , όπου διέμεναν όλες αυτές οι ανωτέρω διασημότητες – ( και καλά )- « υποστηρικτές » του κινήματος Occupy This ( ; ) .

Ας μην κατακρίνουν έτσι εύκολα λοιπόν οι παπαγάλοι , αυτό το ετερογενές (ανάμεικτο) πλήθος διαμαρτυρομένων αμερικανών πολιτών , διότι στην ουσία υπάρχει ένα κοινό σημείο που τους ενώνει όλους :
«Πρόκειται για ένα λαϊκό κίνημα διαμαρτυρίας κατά της Federal Reserve ».
Όσο μπλεγμένο και εάν φαίνεται αυτό , ΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΟ και εάν είναι για κάποιους άλλους , όσα και εάν μπορεί να του προσάψει κανείς …..
«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ “OCCUPY THIS” », που αναπτύσσεται στις ΗΠΑ με ιλιγγιώδη ταχύτητα πλέον , και , αποτελεί ένα ακόμη ιστορικό σημείο καμπής , ώστε να ασκηθεί μέσω της νομοθεσίας , περισσότερη πίεση , δια να εθνικοποιηθεί , επιτέλους , η Federal Reserve .
Ξέρεται τώρα , ….. η FED (;) …. εκεί που δούλευε και ο παπαδημ(ι)ος ….. !
«ΚΑΙ Ο « RON PAUL » , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ FED» .
( τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ! )
Η Ευρωπαϊκή κρίση χρέους απειλεί το δολάριο !
……………………………………………………
από Ron Paul, http://paul.house.gov/
Η παγκόσμια οικονομική κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη μέρα με την μέρα .
Περίπου οι μισές από τις τράπεζες των ΗΠΑ έχουν εκτεθεί σημαντικά στην κρίση του χρέους της Ευρώπης.
Και όμως , πολύ πιο επικίνδυνο για τον φορολογούμενο των ΗΠΑ , είναι το καθεστώς του δολαρίου , ως παγκοσμίου αποθεματικού νομίσματος , και η συμπεριφορά της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας , ως ένας δανειστής έσχατης ανάγκης.
Όπως έχουμε μάθει μέσα από πρόσφατες αποκαλύψεις : ότι από αυτό έχουν επωφεληθεί όχι μόνο εταιρείες όπως η AIG, η αυτοκινητοβιομηχανία και οι διάφορες αμερικανικές τράπεζες, αλλά και πολλές ξένες κεντρικές τράπεζες , που έχουν μπλέξει σε μπελάδες.
Τίποτα δεν θα λυθεί όμως , με την προσφορά της παραγωγικότητας των Αμερικανών , ως αμνού εις θυσιαστήριο.

«Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το πρώτο ντόμινο που θα πέσει στη σειρά των ευρωπαϊκών οικονομιών που βρίσκονται σε κίνδυνο .
Αντί να μαθαίνουν από το φοβερό παράδειγμα της Ελλάδας , μιας χώρας με υπέρ-κατανάλωση του δημόσιου τομέα , και , πνιγμό του ιδιωτικού της τομέα , απεναντίας , περισσότερο πιθανό από τους πολιτικούς μας ( εννοεί των ΗΠΑ ) , είναι μια ενδεχόμενη νέα “ διάσωση ” των ευρωπαίων “ επενδυτών ”. »
Οι ΗΠΑ έχουν μια σχετικά μικρή έκθεση στις κλονισμένες ελληνικές τράπεζες , αλλά η έκθεση τους είναι πολύ μεγαλύτερη στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές οικονομίες , και αυτό που θα ακολουθήσει , θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για τις αμερικανικές τράπεζες.
Η Ελλάδα είναι τεχνικά αρκετά μικρή για να ξεμπλέξουμε .
Η Ιταλία δεν είναι !
Η Γερμανία δεν είναι !
Η Γαλλία δεν είναι !
« Εκτιμάται ότι οι αμερικανικές τράπεζες έχουν πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια δεσμευμένα σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες υψηλού κινδύνου ».
Επειδή η επιθυμία για χρεόγραφα με περισσότερη πίστωση είναι τόσο ισχυρή , η κατάρρευση του euro είναι επικείμενη !
«Δια τούτο , εάν το ευρώ παρασύρει κατά την πτώση του και το αμερικανικό δολάριο , ως κύριοι υπεύθυνοι πρέπει να θεωρηθούν οι άνθρωποι της Fed »
Η πιο ανειλικρινής πτυχή της αφήγησης για την Ευρωπαϊκή κρίση χρέους , είναι ο μύθος ότι ολόκληρη η οικονομία θα καταρρεύσει εάν δεν απαιτηθούν περισσότεροι πόροι , μετά θυσιών , από τις παραγωγικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Αυτό είναι αναληθές !
Σκληρές εποχές έρχονται για τις τράπεζες , αλλά να είστε σίγουροι , ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι , βρίσκουν πάντα τον δρόμο της επιστροφής προς την ευημερία , εάν οι πολιτικοί τους αφήσουν να αποφασίσουν μόνοι τους !
«Οι Κοινότητες στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχηματίζουν συστήματα ανταλλαγής επειδή ξέρουν ότι το ευρώ γίνεται ασταθές .
Οι Έλληνες μαθαίνουν πώς να συμμετάσχουν στο εμπόριο με κάτι άλλο , χωρίς τη χρήση του νομίσματος « fiat » που ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες.
Με άλλα λόγια , ….. θα ανακαλύψουν εκ νέου τα πραγματικά χρήματα και το εμπόριο μεταξύ τους με τρόπους που δεν μπορούν να ελεγχθούν , χειραγωγηθούν , ιδιοποιηθούν και γενικά να καταστραφούν από τους τραπεζίτες και τους διεφθαρμένους πολιτικούς , που τους το επιτρέπουν . Οι αγρότες θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο την παραγωγή των τροφίμων, οι μηχανικοί θα εξακολουθούν να συντηρούν τα αυτοκίνητα , οι άνθρωποι θα τα κάνουν όλα … τα πάντα …. ακόμα και την ανταλλαγή μεταξύ τους . »
Ουδείς τραπεζίτης , κανένας πολιτικός δεν μπορεί να σταματήσει , να καταστρέψει ένα μέσο συναλλαγής !
« Οι άνθρωποι θα βρουν ή να δημιουργήσουν ένα άλλο μέσο συναλλαγής ».
Δυστυχώς, όταν οι πολιτικοί προσπαθούν να μονοπωλήσουν το νόμισμα με τους νόμους της προσφοράς , οι άνθρωποι βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο το να επιβιώσουν , κάτω από τον πληθωρισμό και την φορολογίας στην οποία υπόκεινται .
Οι τραπεζίτες θα πρέπει να λαμβάνουν τις ευθύνες ενός επιφόβου «κουρέματος» τους , αντί να πληρώνουν οι αθώοι άνθρωποι για τα ιδικά των λάθη τους .
« Οι απώλειες θα πρέπει να περιοριστούν και να εκκαθαριστούν , αντί να διαιωνίζονται και να ανταμείβονται.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να ανακάμψουμε .»
Το δημόσιο χρέος συχνά θεωρείται ακλόνητο , επειδή υποστηρίζεται από την ικανότητα μιας κυβέρνησης να εξάγει ( μάλλον να αρπάξει δια του χαρατσώματος των φτωχών κατά HEIL GAP ) , δια της βίας , τις πληρωμές των τόκων του δημόσιου χρέους .
Το κοινό είναι όλο και πιο απρόθυμο να εξαπατείται από τους τραπεζίτες.
Οι ταραχές και η βία στην Ελλάδα θα πρέπει να μας έχουν δείξει κάτι σχετικά με τη βιωσιμότητα αυτού του συστήματος.
Αν συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να χάνουν χρήματα, αν βάλουμε καβάλα και αυτό το βάρος στον φορολογούμενο , είναι πολύ προβλέψιμο το τι θα συμβεί και εδώ.
Τέλος
HEIL GAP (or mind the GAP) (δια απόδοση και σχόλια)
http://www.ronpaul.com/

Αλήθεια δεν πάμε και ένα youtube , και να ακούσουμε το “Factory Girl” , ένα παλιό τραγούδι των Rolling Stones , διασκευασμένο από τον Catfish Stephenson και την steel guitar του :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου