Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΩΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!

Κατά τα άλλα, όταν εμείς φωνάζουμε πως μοναδικός σκοπός των αληταράδων του Λάος είναι να φάνε, είμαστε "περίεργοι"!Εν μέσω κρίσης κι ενώ τα βρωμόσκυλα που "συγκυβερνούν" μας λένε να κάνουμε ΚΙ ΑΛΛΕΣ θυσίες για να...σωθούμε, διορίζουν αβέρτα κομματόσκυλα στα νέα γραφεία τους, που χρυσοπληρώνει όπως πάντα το κορόιδο, δηλαδή ο ελληνικός λαός.


Το θρασίμι που ακούει στο όνομα Άδωνις Γεωργιάδης και υβρίζει αισχρά τον λαουτζίκο λέγοντας πως "χάρη σ'εκείνον έχει να φάει" και ότι "αν δεν ψήφιζε το Μνημόνιο οι γυναίκες θα γίνονταν πόρνες", τι λέτε να έκανε;

ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΚΑ ΑΤΟΜΑ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ"!


Αδιάψευστος μάρτυρας το διπλανό ΦΕΚ, όπου βλέπετε τους "μετακλητούς", "αποσπασμένους", "συμβούλους" κλπ υπαλλήλους - μέλη κομματικών στρατών!

Όταν εμείς γράφουμε εδώ και καιρό πως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ των απατεώνων του Λάος είναι να φάνε κι αυτοί κάτι, μας βρίζουν κάποιοι "υπερπατριώτες"!

Όταν εμείς αποκαλύπταμε πως ο βρωμιάρης τηλεπλασιέ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, μας βγάζανε...τρελούς!

Ε, λοιπόν ΚΟΡΟΙΔΑ: ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!

Υ.Γ. Αυτή είναι η "ρήξη και ανατροπή" που σας υποσχέθηκαν, όσοι ακόμα τους πιστεύετε: Διορισμοί ημετέρων, γιατί δεν είναι σωστό να τρώνε μόνοι οι "πράσινοι" και "γαλάζιοι"! Πρέπει να φάνε και οι "υπερπατριώτες"! Τσάμπα ξερογλείφουν τους βουλευτάδες και βρίζουν όσους τολμάνε να πουν την αλήθεια;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΑΡΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου