Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θελουν να δαμάσουν τον Ελλήνα για να επιβάλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση

«….όσοι επολέμησαν στην Κρήτην το 1941 πρέπει να είναι υπερήφανοι: Τόσο οι επιτιθέμενοι όσο και οι αμυνόμενοι. Δι’ εμέ όμως…. το όνομα της νήσου είναι συνδεδεμένον με πικράς αναμνήσεις….Το αποτέλεσμα ήταν… να εκλείψουν πλέον οι γερμανικοί σχηματισμοί αλεξιπτωτιστών, τους οποίους είχον δημιουργήσει εγώ ο... ίδιος…...»
Τα λόγια αυτά είναι απόσπασμα από τα απομνημονεύματα...


του επικεφαλής της γερμανικής επιθέσεως στην Κρήτη, στρατηγού Στούντεντ, του εμπνευστή της συγκροτήσεως της ειδικής Ομάδας Δυνάμεων Ξηράς και Αέρος, που περιλάμβανε 300 βομβαρδιστικά αεροπλάνα, 150 καθέτου εφορμήσεως και 300 μαχητικά, την 7η αεροκίνητη μεραρχία και την 5η ορεινή μεραρχία με σύνολο περί τους 25.000 άνδρες όταν το Γ΄ Ράιχ το ξημέρωμα της 20ης Μαΐου 1941 σήμανε την έναρξη της επίθεσης της περίφημης Luftwaffe υλοποιώντας την έχουσα την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ερμής»-Oreration Merkur zur Eroberung der Insel Kreta η οποία όμως, προς απογοήτευση του χιτλερισμού, έμεινε στην Ιστορία ως «Η Μάχη της Κρήτης», του «…αναμφιβόλως σκληρότερου αγώνα του πολέμου…», σύμφωνα με το ανακοινωθέν του βρετανικού Υπουργείου Πολέμου, μιάς μάχης που ανέτρεψε τα σχέδια του Χίτλερ καθυστερώντας την εισβολή των Γερμανών στη Σοβιετική Ένωση αλλά και την βοήθεια και τον ανεφοδιασμό που σκόπευε να στείλει στον Ρόμμελ και στα στρατεύματα του Afrika Korps. Και αυτή του την ήτα του ο Ναζισμός, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!

Εβδομήντα χρόνια μετά, το Δ΄ Ράιχ, μην ξεχνώντας τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσε για την εισβολή του στην Κρήτη, επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου φονική επίθεση κατά του Ελληνισμού για να πάρει το αίμα του πίσω.


Τότε συνάντησε την σθεναρή αντίσταση που έδειξε το μέτρο της γενναιότητας, του θάρρους, της τόλμης, του ηρωισμού και της ανυπέρβλητης αυτοθυσίας των Κρητών, οι οποίοι πενιχρά εξοπλισμένοι με τουφέκια, μαχαίρια, δρεπάνια και πέτρες, κατάφεραν να κατατροπώσουν τις ορδές των Ούνων εισβολέων.


Και τώρα;


Τώρα, με αιχμή του δόρατος έναν κυβερνητικό θίασο του βαρύγδουπου «υπόκοσμου» της «καθωσπρέπει» κοινωνίας, αποτελούμενο από αχυράνθρωπους, μαριονέτες των «αγορών», επικίνδυνου για το Έθνος, προεξάρχοντος του πολιτικού τοξικού απόβλητου του νέου καθεστώτος των Αθηνών, την αποκαλούμενη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, με έναν κατ’ ευφημισμό πομφόλυγα Έλληνα πρωθυπουργό, οδηγηθήκαμε τελικά σε κυβέρνηση συνάμα φαύλων και δεδηλωμένων ανθελλήνων που δεν κρύβουν την ΔΝΤολαγνία τους εκτελώντας το σχέδιο των δαιμόνιων εγκεφάλων χωρίς παρεκτροπές.


Ζούμε πλέον την περίοδο της μεγάλης ανατροπής. Το χτεσινό αδιανόητο, σήμερα είναι το απόλυτα φυσιολογικό. Ο συναγελασμός με τον κατακτητή δίνει και παίρνει από τους γενίτσαρους, την ίδια ώρα που αυτός φροντίζει να μην τηρεί καν τα προσχήματα έστω του καθωσπρεπισμού ζητώντας την κεφαλή του Ελληνισμού επί πίνακι.


Επιχειρείται σήμερα στη χώρα μας μία εθνοκτονία ως η τελική λύση. Θέλουν να δαμάσουν τον Έλληνα για να επιβάλλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Θέλουν να μας επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Νέα Εποχή. Θέλουν να μας κάνουν ξένους μεταξύ μας, χωρίς τίποτε δικό μας. Και αυτό είναι ύβρις γιά τον Ελληνισμό.


Επιχειρείται σήμερα στη χώρα μας μία γενοκτονία γιατί ξέρουν ότι οι Έλληνες μπορούν να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα και να χαλάσουν τα σχέδια των δολοφόνων κυριάρχων. Αλλά δεν έχουν μάθει τίποτα από την Ιστορία. Δεν μάθανε ότι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός είναι έννοιες αιώνιες.
Έλληνες, ακούστε γύρω σας τις υλακές των βαρβάρων. Αυτοί μας ήθελαν πάντα νικημένους κι εμείς τους νικούσαμε. Αυτοί μας ήθελαν υποταγμένους κι εμείς είμαστε ο πνευματικός τους κατακτητής. Το ομολογούν μέσα από του δικού τους Φρειδερίκου Σίλλερ τη φωνή που μας καταριέται:


«ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! Όπου και να γυρίσω την σκέψη μου….Όπου και να στρέψω την ψυχή μου….Μπροστά μου σε βρίσκω…Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική..; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Επιστήμη ζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική…; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Δημοκρατία, Ισονομία, Ισοπολιτεία…; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Αθλητισμό γυρεύω; Το γιατρικό του κορμιού μου; Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος! Καταραμένε Έλληνα…Καταραμένη Γνώση…Γιατί να καταλάβω πόσο μικρός είμαι; Πόσο ασήμαντος και μηδαμινός; Γιατί; Γιατί δεν μ’ αφήνεις στην ησυχία μου και στην ξεγνοιασιά μου; Καταραμένε Έλληνα…Καταραμένη Γνώση…Γιατί να σ’ αγγίξω; Γιατί;»


Αυτός είναι ο φθόνος για το ωραίο, το μεγάλο και το αληθινό του Ελληνισμού, που αναβλύζει από την αιμοδιψή ψυχή τους. Αυτό είναι το μίσος για το φως που τους χαρίσαμε και τους τυφλώνει. Αυτή είναι η οργή τους, για το πνεύμα που τους καθυποτάσσει. Αυτή είναι η αχαριστία τους που κάναμε ανθρώπους τους μέχρι χθές τρωγλοδύτες βελανιδοφάγους.


Έλληνα, απευθύνομαι στο μυαλό και στην καρδιά σου. Έλληνα εγείρου, θυμήσου ποιος είσαι. Άκουσε μέσα σου την φωνή της αιώνιας Ελλάδας. Αυτή σου φωνάζει. Είσαι Έλληνας. Δεν γεννήθηκες ουραγός, πλάστηκες να είσαι Ταγός. Εσύ είσαι ο αετός!


Έλληνες! Δεν νικηθήκαμε. Δεν πεθάναμε. Δεν αφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ στις επάλξεις. Δεν νικιέται ο ήλιος μας. Δεν πεθαίνει ο ουρανός μας. Δεν αφανίζονται οι θάλασσές μας. Είμαστε όρθιοι. Είμαστε ζωντανοί. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ! Θα πεθάνουμε όταν πιστέψουμε ότι πεθάναμε πιά. Δεν θα μας καταβάλλουν τα τρωκτικά που εκτρέφονται στις ανήλιαγες στοές του Διεθνούς Σιωνισμού και της Λέσχης Μπίλντερμπερκ.


Έλληνες, μην φοβάσαι τους βαρβάρους. Έλληνας και φόβος δεν πάνε μαζί. Ήρθε τώρα η στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου, να τιμωρήσουμε αυτούς που μας προδίδουν. «ΕΣΤ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ’ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ». Έχουμε χρέος βαρύ στις επερχόμενες γενεές, στα παιδιά σας τί θα πείτε;


Δεν είμαστε δειλοί. Δεν είμαστε άβουλοι. Δεν είμαστε μοιραίοι. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας μεταβάλλουν σε αποικία του δωσιλογισμού. Δεν θα μας καταστήσουν υποχείριά τους οι αιμοδιψείς τοκογλύφοι. «Η Ελλάδα πέπρωται να ζήσει και θα ζήσει!» Την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε πέτρες!!! Μια λέξη ξέρουμε ανά τους αιώνες να προφέρουμε: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Όρκος βαρύς, όρκος τιμής, όρκος Ελευθερίας, όρκος θυσίας, όρκος θανάτου: «Ορκίζομαι εις σε Ιερά Πατρίς, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!»


Οδυσσέας Τηλιγάδας
anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου