Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ" ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΕΒΕ 90 άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες, με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, με διαφορετική κουλτούρα ενώθηκαν για την εκπλήρωση ενός κοινού σκοπού.
Από  την προσπάθεια αυτή δε θα μπορούσα να είμαι απών γιατί πιστεύω πως η συμμετοχή είναι υπόθεση όλων. Μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους ενώνω τη φωνή μου και δίνω την  καθημερινή προσπάθεια  για έναν δίκαιο, τίμιο και όμορφο αγώνα με μοναδικό αντίπαλο τη σκληρή καθημερινότητα και τα προβλήματα που ταλανίζουν κάθε κλάδο κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματία.
Ο συνδυασμός μας  "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό Για Όλους" με επικεφαλής τον Κ.Κυριακίδη εγγυάται το καινούριο, το διαφορετικό και το πλουραλιστικό , εγγυάται την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων στο δυναμικό κομμάτι της επιχειρηματικότητας.
Σας καλώ λοιπόν να αγωνιστείτε μαζί μας και να ενισχύσετε αυτή την ελπιδοφόρα κίνηση, συμμετέχοντας στις εκλογές της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου για ένα "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό Για Όλους" .
                                                     Με εκτίμηση
                                                                                             Καλαϊτζάκης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου