Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Υ.Π.Ο.Κ.Ο.Σ.Μ.Ο.Σ φίλε μου ! Αντέχεις την Αλήθεια ;;; Διαβασέ το !!!


Η σύγχρονη Ελλάδα ακολουθεί τον δρόμο της βίαια, προς την καταστροφή. Από την στιγμή που ο υπόκοσμος  μπήκε εδώ και αρκετά χρόνια στην πολιτική, μέλλον δεν υπάρχει. Το πραγματικό πρόσωπο της μαφιόζικης εξουσίας το είδαμε πριν λίγες μέρες με αποκορύφωμα την δημιουργία μιας κατοχικής  κυβέρνησης που απαρτίζεται από αστούς δεξιούς, ακροδεξιούς  χαφιέδες  και σοσιαλοφασιστούμουτρα γνωστά στο πανελλήνιο εδώ και χρόνια.

Η κλίκα του υποκόσμου μαζί με τα  μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συγκροτήματα της χώρας, αισθάνεται ασφαλής που κατάφερε και γλίτωσε το τομάρι της. Όλοι δούλεψαν για αυτή την κυβέρνηση φάντασμα. Από τους άθλιους δημοσιογράφους που εκπροσωπούν μπατίρηδες εκδότες-καναλάρχες μέχρι προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Από τον χώρο των μπουρδέλων μέχρι και τον χώρο των δολοφόνων που σκοτώνουν αθώα γεροντάκια στα διαμερισματά τους. Από τον χώρο των συνδικάτων μέχρι και τον χώρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που ελέγχει τα Εξάρχεια και τους αναρχικούς Τα πλοκάμια της μαφίας φίλε αναγνώστη φτάνουν παντού. Με αυτό τον τρόπο και την αγαστή συνεργασία του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, κατάφεραν να πετύχουν την απόλυτη νίκη μέσα σε κλίμα απόλυτης σιωπής.

Ας κάνουμε ένα flash back σε τρία σημεία  που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

 η δολοφονία ενός αρχηγού.           

Η αιφνίδια στροφή του Σαμαρά  προς στους Μνημονιακούς  ανατάραξε σε βάθος το πολιτικό σκηνικό στη Χώρα δημιουργώντας νέες επιχειρηματικές και πολιτικές συμμαχίες αλλά και νέα ρήγματα. Προπομπός αυτής της στροφής υπήρξε η άναρχη κοινοβουλευτική ομάδα του Σαμαρά που όλοι έκαναν τους ανήξερους. Μιλάμε φυσικά  για την γνωστή ομάδα  της ΝΔ : Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ευάγγελος Αντώναρος, όπου με αντικείμενο  την συγκρότηση “κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας χώθηκαν στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Βρεττού!!!! Δεν είχαν πόνο φυσικά για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά όλοι τους σαν καλοί Atenistas του μπάρμπα Αλαφούζου, έστελναν ένα μήνυμα στον Σαμαρά, σαν να του λένε ΑΡΚΕΤΑ κύριε Σαμαρά με τις πατρίδες!!Βέβαια., όλοι τους είχαν πάρει το ΟΚ από τον Τασούλα…… τον ανύπαρκτο Τασούλα με τα πολλά σκάνδαλα.… που σε μια κρίσιμη στιγμή για την Χώρα, σφύριζε βλάχικα. Σε μια κρίσιμη στιγμή για το κόμμα του, προτίμησε  να βαρέσει προσοχή στην κλίκα που υπάρχει μέσα στα σπλάχνα ενός κόμματος.  Εδώ έγινε κανονικό πραξικόπημα εις βάρος του αρχηγού τους. Τι θα μπορούσε να κάνει αλήθεια ο Σαμαράς;;; Να τους διώξει;; Φυσικά και θα τον σούταραν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα επιχειρηματικά συγκροτήματα της χώρας, θα τελείωναν τον άτακτο αρχηγό μέσα σε ένα 24ώρο  και θα έδιναν το ΟΚ στον Παπανδρέου να συνεχίσει το μεγάλο του έργο. Άλλωστε, η παράσταση ξεκίνησε μόλις ο Παπανδρέου ανακοίνωσε δημοψήφισμα. Γνωστοί στο πανελλήνιο δημοσιογράφοι του Εκάλη club ορκιζόντουσαν ότι η ΝΔ, δεν είναι σοβαρό κόμμα!! Ο γράφων μετά την ανακοίνωση του περιβόητου δημοψηφίσματος φάντασμα από τον killer, είδε στα διαπλεκόμενα κανάλια , τους συμβούλους του κυρίου Σαμαρά να ακουμπάνε περίεργα τους ανθρώπους του μνημονίου που και αυτοί για δικούς τους λόγους ήθελαν εκλογές. Εκεί που περίμενε κάποιος μια κριτική στις δυνάμεις του μνημονίου, είδε ένα θέατρο φιλοφρονήσεων με κουμπάρα την διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ!! Συμμαχίες ετών  κατέρρευσαν μέσα σε λίγα λεπτά. Η διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα εξαπτέρυγα ελέγχουν την ΝΔ.
Οι τραπεζίτες της Goldman sachs, τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, οι άνθρωποι του Μητσοτάκη έβαλαν χέρι στον Αντώνη. Που είναι Ο ΑΝΤΩΝΗΣ;; Ακόμα και οι αντιπρόεδροι του κόμματος είναι εξαφανισμένοι!!!  Τα πλοκάμια της μιντιακής  αυτοκρατορίας ξεκινούσαν την εκτέλεση ενός κόμματος που για φωνή, είχε κάποια παρασάνταλα-Βουλευτές που ζητούσαν μόνο εκλογές αλλά χωρίς σκοπό. Ο Ελληνικός λαός  αισθάνεται, και είναι μουδιασμένος με τον  Σαμαρά.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό τι βλέπουμε;;; Βλέπουμε ότι ο Σαμαράς δεν ελέγχει το κόμμα του. Αντιμετωπίζουν τον Σαμαρά, ως έναν Πρόεδρο υπό προθεσμία. Στο πρόσωπο του αρχηγού τους δεν έχουν σεβασμό. Φόβος και τρόμος στην καρδιά ενός αρχηγού που την επόμενη μέρα σύρθηκε χωρίς ανάσα στο σφαγείο του υπόκοσμου...Ότι σχέδιο και αν είχε αυτός ο άνθρωπος δεν θα το μάθουμε ποτέ. Του έκλεισαν το στόμα μια για πάντα. Ένας τραγικός Σαμαράς, που δήλωνε δημόσια ότι δεν είχε πρόβλημα με τα πρόσωπα και έπαιζε τα παιχνιδάκια του Παπανδρέου-Παπούλια.Ανάγκασαν τον Σαμαρά  να προδώσει τον συνταγματικό του ρόλο. Τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα ζητούσε εκλογές ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ!           

O Yπόκοσμος του ΠΑΣΟΚ κάνει party κάθε μέρα. Ο KILLER που πούλησε μια ολόκληρη χώρα την έβγαλε καθαρή. Η ασυλία του είναι το ΠΑΣΟΚ, όπου και επέστρεψε μεταξύ "Μετά βαΐων και κλάδων" σαν τον καλό χριστούλη.  Άλλωστε το σήμα της κάθαρσης του Παπανδρέου για λογαριασμό του υποκόσμου το έστειλε το πρώην κόμμα του Χ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Ο Παπανδρέου δεν φταίει για την κατάσταση στην Ελλάδα δήλωσε η Αλέκα του σιδηρούν παραπετάσματος. Ο Παπανδρέου από τους εκπροσώπους της αριστεράς αυτό ήθελε να ακούσει. Δεν είναι τυχαία πράγματα αυτά. Μπορεί ο Παπανδρέου, να έπαιρνε ψόφο εμπιστοσύνης από τους προδότες βουλευτές του, αλλά δεν τον ενδιέφερε και τόσο κατά βάθος. Αν αγριέψεις το ΚΚΕ, καλύτερα να εξαφανιστείς από προσώπου γης. Η Αλέκα της Κανέλλης και του Καζάκου, γνώριζε και καταλάβαινε ότι ο εχθρός είναι άλλος πλέον. Εχθρός θα είναι η 2 κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που θα έχει και κάποιους ηλίθιους από άλλα κόμματα.
Από τους παππούδες της αριστερας ήρθε πρώτα η ασυλία του Παπανδρέου. Από τα παιδιά του Σόρος(που έβγαλε δισεκατομμύρια euro από τα στοιχήματα)- που έκαναν μούγκα ακόμα και στο σκάνδαλο της Proton Bank. Το νέο κορόιδο δεν θα είναι ο σύντροφός-επιστήμων  Παπαδήμος, αλλά τα γνωστά κορόιδα της Ιστορίας………… …..που θα πάρουν την προδοσία στις πλάτες τους.



ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ.

Η ΝΔ, μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες με τον υπόκοσμο. Εκεί, που το κόμμα Σαμαρά, είχε την άνεση να κάνει αντιπολίτευση στις δυνάμεις του μνημονίου,  βρίσκεται άδικα με την πλάτη στον τοίχο. Άδικα γιατί ο κόσμος της ΝΔ, αποτελείται από υπερήφανους πατριώτες που δεν έχουν καμία σχέση με τα άθεα καρκινώματα της δωσίλογης αριστεράς .Ο Κόσμος της ΝΔ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Αυτό το γνώριζαν αρκετά καλά τα αριστερίστικα-αρχιδιαπλεκόμενα κανάλια του Μητσοτάκη-Παπανδρέου. Τι έκαναν; έβαλαν επί ένα χρόνο τα παλικάρια του ΛΑΟΣ, να μιλάνε για προδοσία Σαμαρά, και Ελληνικό  εμφύλιο στα κανάλια τους μιας και ήταν αντίθετος με την συναίνεση.Έπαιζαν, με τον ψυχισμό των νεοδημοκρατών. Μετά, το δημοψήφισμα  ο Αντώνης ήταν φόβος για αυτούς.. Οι Εκλογές θα οδηγούσαν την συμμορία στο ειδικό δικαστήριο και ένας πλανήτης θα έβλεπε να περνά μπροστά του η μαφία της μεταπολίτευσης. Μέσα στο κόμμα της Συγγρού δόθηκε η εντολή να σύρουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τον Πρόεδρο σε συγκυβέρνηση πάση θυσία. Τα πρόσωπα που ανέλαβαν  το δύσκολο εγχείρημα ήταν οι  ΟΙ: ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ –ΔΗΜΑΣ. Όλοι τους παλιοί γνώριμοι της διαπλοκής………………….. την εποχή που ο Αντώνης ήταν εξόριστος αυτά τα παλικάρια έφτιαχναν τις καριέρες τους με μπροστάρη τον Σημίτη.
Τώρα δεν τους  φτάνει που η ΝΔ, έγινε η πόρνη τους, θέλουν και κάτι άλλο. Θέλουν, ασυλία στον Παπαδήμο και κυβέρνηση πάνω από 5 μήνες!!! Για να το πετύχουν αυτό λένε ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.Μέσα σε όλα αυτά ανακηρύσσουν ήρωα τον Καμμένο, που έκανε σκληρό αγώνα εναντίον της Κλίκας Παπανδρέου. Γνωρίζουν, ότι ο Καμμένος είναι αγαπητός στην κοινή γνώμη, και τον ωθούν στον πειρασμό να κάνει το μεγάλο άλμα δηλ, να φτιάξει ένα κόμμα αντιμημονιακό τώρα που η ΝΔ τον πούλησε. Με καμμένο στην Αθήνα, και Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη τσακίζουν την ΝΔ. Θέλουν να ελέγχουν μελλοντικές κυβερνήσεις με μικρά κόμματα. Αυτό το φαινόμενο είναι Γερμανικό!!!!! Μέσα από αυτές τις κυβερνήσεις ανακάλυψαν τον Γιόσκα Φίσερ ΤΟΥ ΣΡΕΝΤΕΡ. Τον Φίσερ, που μιλούσε για οικολογική ζωή, ενώ  έδινε εντολές να σφάξουν τους Σέρβους του Κοσσόβου. Έναν Φίσερ, που βγήκε ακριβώς μετά την πώληση της Ανατολικής Γερμανίας. Τυχαίο;;;


Υ.Γ. Προδότης με αποδείξεις είναι ο Παπανδρέου και ΟΧΙ Ο Σαμαράς. Ο αρχηγός της ΝΔ, έχει την ατυχία να βρίσκεται σε ένα κόμμα που απαρτίζεται από κακούς ανθρώπους. Ο Σαμαράς, δεν έχει καμία σχέση με global finance governance, αλλά ούτε με τοκογλύφους εβραίους που χρηματοδοτούν την αριστερά της Ελλάδος. Δυστυχώς, για τον Σαμαρά είναι αργά .Είναι δύσκολο πλέον να πείσει για τις αγνές προθέσεις του τώρα που τρομοκρατείται από την συμμορία Μέρκελ-Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου