Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ!

Όταν ο συνάδελφος του Παπαδήμου στην Τριμερή, συνάντησε την "ρήξη και ανατροπή"!

Να τον χαίρονται τα παπαγαλάκια του! Αυτόν, τον...ακραιφνή πατριώτη και Ορθόδοξο, που διαφημίζεται από το μακρύ χέρι της Αμερικανικής Πρεσβείας! Από το μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της αρχιμασωνικής Τριμερούς Επιτροπής!

Για να μη νομίσουν μερικοί πως τα θεωρούμε όλα...τυχαία, ας θυμηθούμε τι απεκάλυπταν πρόσφατα τα Wikileaks για τον Alexis:

Το τελευταίο τηλεγράφημα αναφέρεται στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά «Οι νέοι φάκελοι». Ο συντάκτης του σημειώματος χρησιμοποιεί κολακευτικά σχόλια για τον δημοσιογράφο. Γίνεται αναφορά σε εκπομπή του κ. Παπαχελά με θέμα την κρίση της Γεωργίας-Ρωσίας. Το τηλεγράφημα αναφέρει πως έγινε μια «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων» ενώ ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε την πρεσβεία ακόμη και για λεπτομέρειες του μοντάζ – όπως το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων κόβονταν και ποια θα έμεναν.

Στο ίδιο τηλεγράφημα γίνεται ειδική αναφορά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που καλύπτει εκδηλώσεις που διοργανώνει η πρεσβεία.
Δηλαδή, ο άνθρωπος που παίρνει εντολές από την Αμερικανική Πρεσβεία ακόμα και για το ποια πλάνα θα δείξει στην εκπομή του (!!!), έχει καλεσμένο τον "υπερπατριώτη" και "ανατροπέα" Καρατζαφέρη (μήπως και γι'αυτόν πήρε εντολή;)!

Εκείνος που ανήκει μαζί με τον φυτευτό Παπαδήμο στην Τριμερή Επιτροπή - ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - εκθειάζει το κόμμα που είναι "εναντίον της νέας τάξης"!

Βρε λέτε ο Παπαχελάς και το ανθελληνικό ΣΚΑΙ, να έγιναν ξαφνικά...πατριώτες;

Ή κάποιοι άλλοι που πλασάρονται ως τέτοιοι, να παίρνουν εντολές από τους εντολοδόχους του Παπαχελά;

Συγχαίρουμε τον Καρατζαφέρη για τα τριάκοντα αργύρια που εισπράττει, αμέσως μετά την παράδοση της Ελλάδας στους Εβραίους τοκογλύφους: Ο αγώνας του για την επιλογή Παπαδήμου ήταν...σκληρός και δικαίως ανταμείβεται τώρα!

Του υπενθυμίζουμε πάντως, πως κανείς Ιούδας στην Ιστορία δεν είχε καλό τέλος...!

Υ.Γ. Να υποθέσουμε ότι τη συνέντευξη αυτή κανόνισε η εργάτρια των Κιμπούτζ;

Ελάτε τώρα, συνωμοσιολογίες είναι αυτά που αναπαράγουν μερικοί "ακροδεξιοί" (ή συριζαίοι ή...και τα δύο) και "θρησκόληπτοι" που δεν θέλουν να...σώσουν την πατρίδα! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου