Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Θαύμα Π. Οικονόμου: Μας έσωσαν τα έσοδα που ΔΕΝ εισέπραξαν ακόμη!!

Θαύμα Π. Οικονόμου: Μας έσωσαν τα έσοδα που ΔΕΝ εισέπραξαν ακόμη!!Το ειδικό τέλος στα ακίνητα είναι που μας έσωσε από στάση πληρωμών... Αυτό ισχυρίστηκε σήμερα στη Βουλή  ο αναπληρωτής  Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Αϊβαλιώτη ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι τα διαθέσιμα στα κρατικά ταμεία δεν μας τελείωσαν ούτε στις 15 Σεπτέμβρη, ούτε στις 15 Οκτώβρη ούτε τώρα,  γιατί έχει μπει …στο αυλάκι η καταβολή του ειδικού τέλους.

«Αν δεν υπήρχε αυτό, η στάση πληρωμών θα είχε γίνει ήδη. Τώρα θα μου πείτε τι λες… Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Οι εισπράξεις που έχουν γίνει μας επιτρέπουν όλο αυτό το διάστημα να δίνουμε μάχες για να προασπίσουμε ότι μπορούμε να προασπίσουμε έναντι των πιστωτών μας που δεν ενδιαφέρονται για τον απλό Έλληνα»

Στο μεταξύ ο κ. Οικονόμου επανέφερε την πρότασή του για κατάργηση όλων των επιβαρύνσεων στα ακίνητα με ταυτόχρονη  διατήρηση του ετήσιου  ειδικού τέλους που το χαρακτήρισε πιο δίκαιο από τα άλλα.
«Αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των κομμάτων, πολύ ευχαρίστως να το δούμε να εφαρμόζεται στις χρεώσεις της επόμενης χρονιάς. Νομίζω ότι προλαβαίνουμε πριν τις εκλογές», σχολίασε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου