Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ. για πρόσληψη 100 επιστημόνων

Image Με 100 επιστήμονες από τους κλάδους Διοικητικού, Τεχνικών, Πληροφορικής και Υγειονομικού θα ενισχυθεί άμεσα η Ελληνική Αστυνομία. Στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε χθες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες, αλλά και αστυνομικό προσωπικό και Ειδικοί Φρουροί (που επιθυμούν μετάταξη), προκειμένου να ενταχθούν στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 19 Οικονομικοί υπάλληλοι (Λογιστές, Στατιστικοί και Χρηματοοικονομικοί), 20 Νομικοί, 10 Διοικητικοί, 12 Εγκληματολόγοι (Βιολόγοι, Βιοχημικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί), 11 Τεχνικοί (Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι), 8 Υγειονομικοί (Ψυχίατροι, Παθολόγοι κ.ά.) και 20 υπάλληλοι ειδικότητας Πληροφορικής. Ολοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εκτός των Ιατρών που πρέπει να κατέχουν την ειδικότητα που ζητά η προκήρυξη, να γνωρίζουν μία τουλάχιστον ξένη γλώσσα και να έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.


Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών διαρκεί έως τις 9 Δεκεμβρίου και γίνεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του εκάστοτε υποψηφίου. Με την αίτηση συνυποβάλλονται και επικυρωμένα αντίγραφα τίτλών σπουδών, πιστοποιητικό γνώσης ξένων γλωσσών, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας, καθώς και βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε
εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε
εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου