Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η ηθική … πάει βόλτα στον Δήμο Ορεστιάδας! Ο Δήμαρχος δίνει δουλειές στη γυναίκα και τον κουμπάρο του

Μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα στον Δήμο Ορεστιάδας, καθώς ο Δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς, μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης, κάνει απευθείας αναθέσεις στην γυναίκα και τον κουμπάρο του!!!

Το ζήτημα έφερε στην επικαιρότητα κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Βασίλης Μαυρίδης, όταν και ζήτησε διευκρίνηση για την απόφαση της ΔΗΚΕΠΑΟ να αναθέσει υπόθεσή της σε δικηγόρο με αμοιβή 15.000€.
 
Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, υπ’ αριθμ. 45/22-07-2011 (ΑΔΑ: 4Α8ΩΟΕ9Υ-Ψ14) και αφορά την «Έγκριση διάθεση πίστωσης και ανάθεση δαπάνης για τον Δικηγόρο σχετικά με τον Άρδα 2011» στην οποία εγκρίνεται δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ, για τη σύνταξη και τον έλεγχο των συμφωνητικών μεταξύ ΔΗΚΕΠΑΟ και καλλιτεχνών / επαγγελματιών.
 
Σε μια απλή αναζήτηση στο Google, διαπιστώνει κανείς ότι ο Γιώργος Αντωνιάδης (περί αυτού ο λόγος) είναι δικηγόρος Ορεστιάδας και έχει κοινό γραφείο με τη σύζυγο του Δημάρχου Δήμητρα Τσακιρίδου - Μουζά εδώ και χρόνια στην οδό Αθ. Πανταζίδου 43 στην Ορεστιάδα!!! Δείτε το στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας.
 
Ρωτώντας τον δικηγορικό κόσμο της Ορεστιάδας, μάθαμε ότι ο Γιώργος Αντωνιάδης είναι και κουμπάρος τους!!! Έχουν μάλιστα και κοινή σφραγίδα που γράφει ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ – ΜΟΥΖΑ, όπου μ’ αυτή σφραγίζουν όλα τα δικόγραφα που βγαίνουν από το γραφείο τους.
 
Το δίδυμο Αντωνιάδη – Μουζά, δουλεύει μαζί εδώ και χρόνια και αυτό είναι γνωστό όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και σε όλη την Ορεστιάδα. Μάλιστα, λέγεται ότι στην ουσία ο Αντωνιάδης και η Τσακιρίδου είναι νομικοί σύμβουλοι του Δήμου εν κρυπτώ!!!
Η ηθική … πάει βόλτα στον Δήμο Ορεστιάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου