Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή Δασκάλας προς τους γνωστούς Εθνοσωτήρες. Το χώμα που πατάτε δεν σας αξίζει. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις είναι ποτισμένη με αίμα. Αίμα για την ελευθερία.


Την επιστολή την έστειλε στους ούννους τους βάρβαρους, η αγαπημένη μου φίλη/συναγωνίστρια Μάρω που ο άντρας της αυτοκτόνησε. Σ.Λ.
Ε, ρε πατριώτες!

Τι άλλο θα μηχανευτείτε για να σώσετε την χώρα. Μεγάλοι εθνοσωτήρες!!!!! Άγαλμα θα σας στήσουμε!!!
Θα απαξιούσα να σας απευθύνω τον λόγο αν η ασυγκράτητη επιθυμία μου να δηλώσω ότι το ΧΡΕΟΣ βαραίνει στη ζυγαριά περισσότερο από τον φόβο, δεν μου κατσικωνόταν και δεν μ’ άφηνε να ησυχάσω!!
Μπήκατε λοιπόν στο χωραφάκι μου και σας πρέπει μια ΔΗΛΩΣΗ.
Ναι! Είμαι δημόσιος υπάλληλος.
Ναι. Απ’ αυτούς τους τεμπέληδες κλπ που χρεοκόπησαν τη χώρα.
Δεν σας χρωστώ τίποτα, γι’ αυτό και σας δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν με αγγίζει τίποτα απ’ όσα λέτε ή κάνετε.
Δήλωση είναι: Δεν μ’ έχετε στο χέρι. Δεν θα υποχωρήσουν ποτέ οι ιδέες μου μπροστά στο φόβο που θέλετε να σκορπίσετε γύρω σας.
Η χώρα μου θα σωθεί. Όχι επειδή το επιβάλετε εσείς. Δεν θα σας επιτρέψω να την ξεπουλήσετε ή να την διασύρετε.
Το χώμα που πατάτε δεν σας αξίζει. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις είναι ποτισμένη με αίμα. Αίμα για την ελευθερία.
Ο Έλληνας για την ελευθερία του έχει δώσει τη ζωή του. Δεν λογάριασε ποτέ τις συνέπειες, σε συνθήκες χειρότερες από αυτές που ζούμε σήμερα.
Ναι συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο. Διαφωνώ ως προς το θέμα του εχθρού. Και θύματα έχουμε σ’ αυτόν τον πόλεμο. Και σήμερα χύνεται αίμα. Αίμα δικό μας, που βάφει τα δικά σας χέρια. Κι όσο κι αν αποστρέφετε το βλέμμα είναι γεγονός. Και είναι άδικο.
Δολοφονήσατε τον σύντροφο της ζωής μου και πατέρα του παιδιού μου. Τον πήρατε από κοντά μας με βίαιο τρόπο.
Σας δηλώνω λοιπόν ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω (τι πιο πολυτιμότερο από την ανθρώπινη ζωή). Έχω δίκιο κι είστε άδικοι. Δεν θα γίνει το δικό σας. Ο εμπαιγμός είναι που θα σας διαλύσει. Τέλειωσε η εποχή σας, που το άδικο ήταν σωστό και επικρατούσε. Πάρτε το χαμπάρι. Τέλος εποχής.
Κι επειδή μου έχει κατσικωθεί κλείνω με Καζαντζάκη..
«δεν ελπίζω τίποτα
δεν φοβάμαι τίποτα
είμαι ελεύθερος».

Αλιφραγκή Μαρία του Νικολάου
Δασκάλα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑ

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν  ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 
Όχι φυσικά....

 Μόνο ο παντοδύναμος Ελληνικός Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 


Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 

Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
 

Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
  Όλες οι πρόσφατες Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ώρα  του ΚΑΝΕΝΑ πλησιάζει, καθώς το 60 % του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς αρχηγούς των κομμάτων δεν είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα που την έφεραν οι παλαιοπολιντικάντηδες!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για δραστική μείωση των Βουλευτών, των Υπουργείων και των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!! 

ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούςΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!
Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου