Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ήλιος θα επιτεθεί στην Γη το 2012;;;Βίντεο

Επικρατεί ανησυχία σε πολλές επιστημονικές συνεδριάσεις για αυτό το θέμα  όπως  έγινε και στο Οslo στην Νορβηγία.



























Οι επιστήμονες έχουν βρει δυο μεγάλες διαρροές στη μαγνητόσφαιρα, που μας προστατεύει από σοβαρές ηλιακές καταιγίδες.
Φημολογείται λοιπόν πως το 2012 οι πόλοι του Ήλιου θα αντιστραφούν και «όχι της Γης…»
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα σαν όλεθρος μπορεί να χτυπήσει την Γη,  συνήθως αυτό όμως δεν την επηρεάζει για τον λόγο ότι προστατεύεται από την μαγνητόσφαιρα.












Όμως  λόγω των δυο ρωγμών που φημολογείται ότι υπάρχουν στην μαγνητόσφαιρα  της Γης μπορεί να υπάρξει βίαιη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία  που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στον πλανήτη και μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας  (το ηλεκτρικό  ρεύμα όπως το γνωρίζουμε και μας εξυπηρετεί στην ζωή μας ,τις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες κλπ… θα πάψουν να υπάρχουν για καιρό). Η Γη μπορεί να απορροφήσει την ακτινοβολία και όλη  αυτή η ενέργεια  θα προκαλέσει  πιθανές αλλαγές στον εσωτερικό πυρήνα της γης,  δημιουργώντας μεγάλη κίνηση των τεκτονικών πλακών και ενεργοποίηση πολλών ηφαιστείων.   










Όπως αναφέρεται και στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί – αυτή η ηλιακή ακτινοβολία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη συνηθισμένη  προκαλώντας ανησυχίες στην επιστημονική κοινότητα.  










Πολλές φήμες συνήθως από ¨ιστοσελίδες¨  μιλούν για αντιστροφή των πόλων της γης
κατά την περίοδο του 2012 , όμως για  να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείτε πολύ  χρόνος και θα έπρεπε  ήδη  να είχε αρχίσει να συμβαίνει,  δεν είναι βέβαια αδύνατον να συμβεί  η αντιστροφή των πόλων αλλά δεν μιλάμε για τούτη την χρονική περίοδο..  
Έτσι άλλη μια παραφιλολογία και παραπληροφόρηση πήρε μέρος στην τρομοκρατία των ανθρώπων και όπως πάντα αποπροσανατολίζοντας τον  από την αληθινή ουσία του προβλήματος του πλανήτη μας και των κατοίκων της, του γαλαξία μας και των κατοίκων , και όλους τους  κατοίκους που περιβάλλονται από αυτό  το σύμπαν σε τούτη την  διάσταση.

 
   









Η NASA αναφέρει *(βέβαια όχι και τόσο αξιόπιστη διότι έχει κρύψει πολλές αλήθειες από τους κατοίκους του πλανήτη αυτού.)  πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για την αντιστροφή  των πόλων του Ηλίου και για μια μεγάλη  ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία   και  υπάρχει  φόβος για τις δυο ρωγμές στην μαγνητόσφαιρα της γης καθώς πρώτη φορά μπορεί να αντιμετωπίσουμε  μια τέτοια κατάσταση άγνωστη έως τώρα.

Το μόνο που μας μένει πλέον είναι να δούμε σύντομα  ποιος θα διαψευστεί  και αν όλο αυτό ανήκει στην σφαίρα της τρομοκρατίας και του αποπροσανατολισμού.



Ο.Ε.Α.Φ.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου