Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Eδω ο κοσμος καιγεται...και το ..... χτενιζεται

Το καθηκον της κανει και η τωρινη κυβερνηση η οποια ειναι αντιμετωπη με εκατονταδες φωτιες σε ολη την χωρα,και πως να μην πιασουν φωτια τα καλυτερα οικοπεδα οταν ο αστειος υπουργος θελει να νομιμοποιησει ολα τα αυθαιρετα?
 
Αυτη η συνεχομενη συναλλαγη κρατους(παρακρατους)πολιτων με σκοπο το μαζεμα χρηματων ειναι κατι που συμβαινει μονο εδω,περαιωσεις,ξαναπεραιωσεις,ευνοικες ρυθμισεις και παλι απο την αρχη,γιατι να ειναι ο πολιτης σωστος με τις υποχρεωσεις του προς το κρατος αφου ξερει οτι στο τελος θα γλυτωσει και δεν θα πληρωσει οσα του αναλογουν?
 
Γιατι να μην καψουν τα παντα εφοσον γνωριζουν οτι μετα θα κτισουν ανετα και σε 15 χρονια ενας επομενος γελοιος υπουργος θα τους τα νομιμοποιησει?
 
Δεν κτιστηκε η Πεντελη?Πειτε μου μια καμμενη περιοχη που δεν κτιστηκε μια βιλα με πισινα και παραμενει εκει υπερηφανη και αγερωχη γελωντας και ξεφτιλιζοντας το ασυστολο αυτο κρατος?

Και ειναι εθιμο καθε κυβερνηση να παραδιδει την χωρα στην επομενη...καμμενη,για να μπορει η επομενη να λεει οτι παρελαβε"καμμενη γη"αλλοιως δεν γινεται τελετη παραδοσης.

Εν τω μεταξυ ενω η χωρα καιγεται το πασοκ...η κυβερνηση ασχολειται με το αν μιλησει ο κωπηλατης στην Θεσσαλονικη και τι θα πει.

Τι να πει ο ερημος,σαν καμμενο κουπι ειναι,σαν σκασμενο λαστιχο ποδηλατου,ξεφουσκωτο και καλυμενο με κολλα μην του φυγει ολος ο αερας.

Δηλαδη αυτο που γινεται μπορει να το πουμε και .....

Εδω η  χωρα καιγεται και το ..... κτενιζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου