Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Πίνει βενζίνη αντί για… ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια!

Πίνει βενζίνη αντί για... ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια! (1)
Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα… εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!

Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι’ αυτό που είναι γνωστός όμως στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση..βενζίνης.
Πίνει βενζίνη αντί για... ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια! (2)
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανα μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!
Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.
Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και “σοφούς” του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.
Πίνει βενζίνη αντί για... ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια! (3)
Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).
To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας! Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου