Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οι αποτυχημένοι γαλάζιοι εργατοπατέρες της ΔΕΗ


Γράφει ο "Μακεδόνας Γαλαζιοφρουρός"


Πολλές φορές έχει μιλήσει το deireporter μέσω των σχολιαστών του για τη κατάντια της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Αυτός ο κατήφορος προέρχεται κυρίως από την κεντρική ΔΑΚΕ και τους ηγητόρες της. Αυτήν τη φορά δεν θα σχολιάσουμε ούτε τον Κατσαρό ,ούτε τον Μπουζούλα, ούτε τον Λόφτσαλη ούτε τον Καρρά, τον Καραλευθέρη, τον Κολλάτο και..
 τους άλλους γαλάζιους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς νεκροθάφτες της ΔΑΚΕ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Γ.Μανώλη, Κ.Πουπάκη, Φ. Ταυρή και πολύ λιγότερο για το Ν. Κιουτσούκη.

Ειδικά οι κύριοι Μανώλης και Πουπάκης επί θητείας Καραμανλή είχαν ξεσαλώσει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να αμφισβητούν(δικαίως) τις πολιτικό-οικονομικές επιλογές Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και Σουφλιά και τα "έριχναν" μέχρι και στον ίδιο τον τότε Πρωθυπουργό.

Τώρα λοιπόν που διαλύεται το σύμπαν, έχουν καταπατηθεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν εξαφανισθεί μισθοί και συντάξεις, ξεπουλιούνται όλες οι ΔΕΚΟ αυτοί οι αποτυχημένοι γαλάζιοι εργατοπατέρες ασχολούνται πως θα εκλέγουν ξανά βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Έχουν εγκαταλείψει τους εργαζόμενους σε δημόσιο, στις ΔΕΚΟ αλλά και στον ιδιωτικό τομέα και συμπεριφέρονται σαν υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και όχι της ανεξάρτητης ΔΑΚΕ.

Φυσικά για τη ΔΕΗ ούτε κουβέντα από το συνδικαλιστικό τομέα της Ν.Δ που ηγείται ο κ Μανώλης και στο οποίο συμμετέχει και ο κ. Δίκας από τον Σπάρτακο.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου