Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε πόσο τους πληρώνουν για να γίνουν μελισσοκόμοι: Τα ποσά πραγματικά απίστευτα!

Όταν το Ελληνικό κράτος δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τους νέους μελισσοκόμους, η Αμερική ανακοίνωσε απόφαση με την οποία ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να ξεκινήσει μελισσοκομία. Φυσικά η επιδότηση δεν έχει σκοπό να αναδείξει επαγγελματίες μελισσοκόμους, αλλά ερασιτέχνες διασκορπισμένους κατά μήκος ολόκληρης της πολιτείας με έμμεσο σκοπό τη επικονίαση των φυτών και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος. Έρευνες μάλιστα έδειξαν ότι χάρη στις μέλισσες υπάρχουμε και ζει ολόκληρος ο πλανήτης. Χωρίς αυτές δεν υπάρχει μέλλον!

Έτσι λοιπόν η Virginia της Αμερικής αποφάσισε να πληρώσει όποιον θέλει να ξεκινήσει μελισσοκομία και ανακοίνωσε ότι: Κάθε μελισσοκόμος που παίρνει κυψέλες θα πληρώνεται 200 δολλάρια (185 ευρώ) για τη κάθε μία, και το συνολικό ποσό που μπορεί να εισπράξει ένας νέος μελισσοκόμος ανέρχεται στα 2.400 δολλάρια (2200 ευρώ) κάθε χρόνο. Πολύ σημαντικά ποσά, και ισχυρό κίνητρο για να γίνει κάποιος μελισσοκόμος και να απαλλαχθεί από τα βεβαρημένα έξοδα του μελισσοκομικού εξοπλισμού.


Η Αμερική το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα με τις εξαφανίσεις των μελισσιών και παρατηρείτε μια μεγάλη πτώση στους μελισσοκόμους της πολιτείας. Έτσι το κράτος αποφάσισε να διαθέσει ένα μεγάλο κονδύλι με σκοπό την αναβίωση της μέλισσας και τη δημιουργία χιλιάδων νέων μελισσοκόμων που σκοπό έχουν να δώσουν ζωή στο τόπο, τη χλωρίδα και τη βιοποικιλότητα. 
 
orinimelissa.blogspot.gr 
 
Έτσι κάνουν  τα οργανωμένα κράτη. Και δεν  πελεκούν  τα πελεκισμένα.
Αλλά  τη περιμένεις  από όλους  αυτούς  τους εμπριμέ  πολιτικούς  που δεν  μπορούν  να μοιράσουν  σανό  δυο γάιδαρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου