Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για «Σύλλογος Βετεράνων ΠοδοσφαιριστώνΟ «Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας» ευχαριστεί τη διοίκηση του Εορδαϊκού  για την πρόσκληση που μας έγινε, καθώς και την βράβευση που ακολούθησε κατά την τελετή λήξης της αγωνιστικής σεζόν 2015-2016.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δράση σου έστω και καθυστερημένα μετά την καλοκαιρινή μας «περιπέτεια».
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η παρέα των ποδοσφαιριστών που συμμετείχε αγωνιστικά στην γιορτή, ήταν παίκτες του Εορδαϊκού την περίοδο 1980-1985 έπειτα από πρόσκληση-επιλογή της διοίκησης του Εορδαϊκού.
Ήταν φίλοι, παλιά συμπαίκτες αρκετών από εμάς, αλλά και μέλη του συλλόγου μας.
Ήταν μερικοί από αυτούς που πολύ συχνά συναντάμε όταν αγωνιζόμαστε στις πόλεις τους (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κατερίνη, Έδεσσα, Φλώρινα κλπ.) για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.
Πάντοτε μας «φιλοξενούν» και εμείς τους το ανταποδίδουμε με πολύ χαρά και αγάπη.
Αυτά τα αναφέρουμε για να αποφύγουμε τυχόν παρερμηνείες που αφορούν τις σχέσεις μας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού.
Ο σύλλογος μας, οι «Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Εορδαίας» είναι ανοιχτός σε όσους θέλουν να βοηθήσουν το έργο μας (το αποδεικνύει και η σύνθεση των μελών μας), το οποίο με βάση το καταστατικό της ίδρυσης του συλλόγου είναι κυρίως φιλανθρωπικό και κοινωνικό. 
Αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως π.χ. ο φιλανθρωπικός αγώνας με τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ για το Κέντρο Φροντίδας των ΑμεΑ ή ο αγώνας με τους Πόντιους Καλλιτέχνες για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αυτά μέσα στον μήνα Μάϊο.
Αγκαλιάζοντας όλη την Εορδαία ευχόμαστε στην πρώτη ομάδα της πόλης, τον Εορδαϊκό, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν αξιόλογες προσπάθειες, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου