Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τα κομμάτια του παζλ της κλιματικής απάτης μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους ...

https://news.google.com/newspapers?nid=1915&dat=20080623&id=R0dSAAAAIBAJ&sjid=cjYNAAAAIBAJ&pg=3527,1404245&hl=en
Ήταν Ιούνιος 1988 όταν ο James Hansen, διευθυντής του Goddard Institute for Space Studies της ΝΑΣΑ στο Μανχάταν, ενημέρωνε την Αμερικανική Γερουσία με κάθε επισημότητα πως "η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει ήδη ξεκινήσει", πως "υπάρχει 99% πιθανότητα η υπερθέρμανση να οφείλεται στη συσσώρευση CO2 και άλλων αερίων στην ατμόσφαιρα" και πως "το 1988 θα είναι το πιο θερμό έτος μέχρι τώρα". 20 χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο 2008 ο Hansen, έχοντας χτίσει την καριέρα του πάνω στην υποτιθέμενη "ανθρωπογενή" υπερθέρμανση του πλανήτη, έδωσε ξανά μια κατάθεση σε Επιτροπή του Κογκρέσου και μιλώντας για το 1988 είπε, όπως βλέπουμε στο κόκκινο πλαίσιο αριστερά, στη φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής, (που είδα στο πολύ καλό ιστολόγιο Real Science), πως "έλπιζε σε μια ζεστή ημέρα, για να υποβοηθήσει το μήνυμα που ήθελε να περάσει". Εκείνη η ημέρα αποδείχθηκε πως ήταν όχι απλά μια ζεστή, αλλά η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού και ο Hansen ψυχρά είπε πως "είμαστε απλά τυχεροί". Κατά "σατανική" σύμπτωση, τα κλιματιστικά δεν δούλευαν στην αίθουσα της Γερουσίας, οπότε οι κάθιδροι Γερουσιαστές "τσίμπησαν" πιο εύκολα την άποψη του Hansen. Ήταν όμως μόνο τύχη; Ή μήπως κάτι άλλο, πρωτόγνωρα κυνικό, είχε συμβεί;

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Την κατάθεση του Hansen είχε οργανώσει ο Γερουσιαστής του Κολοράντο Timothy Wirth, που τον Ιανουάριο 2007 είχε δώσει μια συνέντευξη, που φαίνεται στην πιο πάνω εικόνα και όπου ομολογεί την απίστευτη σκηνοθεσία των κλιματικών απατεώνων: "Believe it or not, we called the Weather Bureau and found out what historically was the hottest day of the summer. Well, it was June 6 or June 9 or whatever it was, so we scheduled the hearing that day, and bingo: It was the hottest day on record in Washington, or close to it. It was stiflingly hot that summer. [At] the same time you had this drought all across the country, so the linkage between the Hansen hearing and the drought became very intense. - Είτε το πιστεύετε είτε όχι τηλεφωνήσαμε στη Μετεωρολογική Υπηρεσία και βρήκαμε πως ιστορικά ήταν η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Ήταν 6 ή 9 Ιουνίου ή κάτι τέτοιο, έτσι ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ την ακρόαση εκείνη την ημέρα και πετύχαμε διάνα: ήταν ημέρα ζέστης ρεκόρ στην Ουάσινγκτον, ή περίπου ρεκόρ. Ήταν αποπνικτικά ζεστό εκείνο το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα υπήρχε ξηρασία σ' όλη τη χώρα, έτσι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ακρόαση του Hansen και την ξηρασία έγινε πολύ έντονος".

Αλλά η αποκάλυψη της πραγματικής απατεωνιάς ακολουθεί: 
Ερώτηση: "And did you also alter the temperature in the hearing room that day? - Κι επίσης αλλάξατε τη θερμοκρασία στην αίθουσα ακροάσεων εκείνη την ημέρα;"
Απάντηση: "What we did it was went in the night before and opened all the windows, I will admit, right? So that the air conditioning wasnt working inside the room and so when the, when the hearing occurred there was not only bliss, which is television cameras in double figures, but it was really hot. - Αυτό που κάναμε ήταν πως πήγαμε την προηγούμενη νύχτα κι ανοίξαμε όλα τα παράθυρα, το παραδέχομαι, εντάξει; Έτσι τα κλιματιστικά δεν δούλευαν στην αίθουσα κι έτσι, όταν έγινε η ακρόαση, δεν υπήρχε μόνο μεγάλη χαρά για τις πάρα πολλές κάμερες της τηλεόρασης, αλλά ήταν πραγματικά ζεστά".
Πώς το λέει ο λαός μας; "Θέλει η ...άνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει;"  20 χρόνια μετά κι αφού η κλιματική παράνοια προωθείται σε επίπεδο ΟΗΕ, ο Wirth δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί κυνικά την σκηνοθεσία της απάτης.  
Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε.

Και μάλλον κανείς Γερουσιαστής δεν ήταν τότε κατάλληλα προετοιμασμένος ν' αντικρούσει επιστημονικά τον Hansen και να τον ρωτήσει "Έλα εσύ εδώ κι εξήγησέ μας, πώς γίνεται το 1988 να είναι το θερμότερο έτος στην ιστορία, (όπως είχαν γράψει τότε οι New York Times κι όπως φαίνεται στην εικόνα της αρχής ότι ισχυρίστηκε ο Hansen), αλλά τις δεκαετίες του 1920, του 1930, του 1950, σύμφωνα με τα δικά σου στοιχεία, (που φαίνονται στη διπλανή εικόνα), η ζέστη ήταν πολύ περισσότερη;"
Κάπως έτσι στήθηκε η μεγαλύτερη διακυβερνητική απάτη της σύγχρονης ιστορίας, που στις ΗΠΑ υποστηρίζεται θερμά από Χίλαρυ Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς, τους υποψήφιους για το χρίσμα των Δημοκρατικών, αλλά απορρίπτεται χωρίς συζήτηση από Ντόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ, τους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Ποτέ άλλοτε στα χρονικά δεν σημειώθηκε τέτοια πολιτική διαμάχη για ένα θέμα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι καθαρά επιστημονικό. Σημεία των καιρών που ζούμε και της πλύσης εγκεφάλου απ' την τηλεόραση ...

http://greeklignite.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου