Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Comp-1_4320006Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη, ζήτησε από τη Κυβέρνηση να παραιτηθεί, και να δώσει λύση η παρούσα Εθνοκτόνος Βουλή των Σιωνιστών Ελληνο-Ιουδαίων Βο(υ)λευτών.
Ζήτησε δε, «ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ».
Η πρόταση της κυρίας Φώφης σκοπόν έχει η επόμενη Κυβέρνηση πολιτικών δούλων των Επικυρίαρχων της Γης, (Κυριάκου-Φώφης-Σταύρου-Βασίλη), η καλουμένη και Οικουμενική, να τα υπογράψει όλα, και να τελειώσει η Αξιολόγηση.
Τελειώνοντας οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, τα χρήματα που θα πάρουμε από την ΤΡΟΪΚΑ των Σιωνιστών δανειστών, (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ιδιοκτησίας Βαρώνου & Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα πάνε όλα στη τσέπη του Φαρισαίου δανειστή Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια, και τίποτα στην Εθνική μας Οικονομία.
Αυτό θέλουν και οι Σιωνιστές Φαρισαίοι δανειστές του Κοσμοκράτορα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τα υπογράψουμε όλα, για να πάρουν τους τόκους των παράνομων, επαχθών και επονείδιστων δανείων!!!
Γιαυτό ζήτησαν (Δρακουλέσκου) υποθήκη την Ακρόπολη-Παρθενώνα, και όλη την πολιτισμική μας κληρονομιά.
Εμείς ο Ελληνικός Λαός λέμε, προκειμένου να έχουμε «ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ», «ΦΩΦΕΣ», «ΣΤΑΥΡΟΥΣ» & «ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ» σαν Κυβέρνηση, προτιμούμε τον ΤΣΙΠΡΑ που διαπραγματεύεται και αντιστέκεται, έστω και αν είναι Εθνομηδενιστής, Διεθνιστής, και Οικουμενιστής, υποτακτικός και ορντινάντσα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, (και ποίος δεν είναι;;), μέχρι να έλθει μια Κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών, που θα διαγράψει το μη βιώσιμο και παράνομο ΧΡΕΟΣ, οπότε κάθε κατεργάρης Ιουδαίος & Φαρισαίος Σιωνιστής ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ στο πάγκο του!!!
Ο Λαός λέει, «Το μη χείρον βέλτιστον».
Ένας Λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι Βλάξ, αφελής και επιπόλαιος!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου