Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οι έμποροι των εθνών του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Ο Νικολό Μακιαβέλι το 1500 μ.χ. έγραψε τον «Ηγεμόνα».
Ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ το 1600 μ.χ. έγραψε τον «Έμπορο της Βενετίας».
Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης το 1900 μ.χ. έγραψε το βιβλίο οι «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ».
Σήμερα το πνεύμα του «Ηγεμώνα», του «Έμπορου της Βενετίας», και των «Εμπόρων των Εθνών», εκφράζεται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.


Οι «οίκοι ανοχής» λειτουργούν βάσει της θεωρίας, τα «κορίτσια» να είναι υπερχρεωμένα στους «νταβατζήδες», ώστε να υποτάσσονται στις εντολές και θελήσεις των.
Οι διεθνείς «Νταβατζήδες» λειτουργούν με τη βοήθεια των «Τσατσάδων» πολιτικών.

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας, φρόντισε ώστε όλα τα κράτη της Γης να είναι υπερχρεωμένα ώστε να είναι υποταγμένα στις θελήσεις των Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων του πλανήτη.

Οι Κοσμοκράτορες είναι οι σύγχρονοι «Νταβατζήδες» όλων των εποχών και όλων των Κρατών του πλανήτη Γη.
Ήδη οι ΗΠΑ είναι υπερχρεωμένες με το ποσόν των 16 τρις. δολαρίων, γιαυτό τα πιόνια και μαριονέτες οι πολιτικοί τους, εκτελούν ότι διατάξουν οι «Νταβατζήδες», οι Επικυρίαρχοι της Γης.

Οι χώρες-κράτη-μέλη της Ε.Ε. είναι και αυτές υπερχρεωμένες στους παγκόσμιους «Νταβατζήδες», άλλες πολύ, άλλες λίγο, πάντως χρεωμένες, γιαυτό είναι οι διάφορες Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, κ.λ.π. είναι στις διαταγές των «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.

Οι Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι αποικίες και προτεκτοράτα των διεθνών «Νταβατζήδων».

Οι χώρες της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι «Μπανανίες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Οι μόνες χώρες που δεν σκλαβώθηκαν στο χρέος είναι η Ρωσία-Κίνα, γιαυτό σήμερα απολαμβάνουν κινήσεων ελευθέρας Γεωπολιτικής.
Όλοι οι άλλοι είμαστε σκλαβωμένοι στους διεθνείς «Νταβατζήδες» με Αρχηγούς τους Μ@λ@κ@ς πολιτικούς μας.

Το παιχνίδι με το GREXIT οδηγεί σε θάνατο την Ευρωζώνη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι Ευρωπαίοι πολιτικοί «Τσατσάδες» των εκμεταλλευτών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Οι Παντοκράτορες «Νταβατζήδες», έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα της Γης, στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών τους. Όλες οι Κεντρικές εκδοτικές του νομίσματος Τράπεζες κάθε κράτους είναι δικές τους.
Ο παραγόμενος χρυσός της Μακεδονίας μας είναι των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων»!!!

Το Δολάριο των Αμερικάνων, το οποίο τυπώνει η FEDERAL BANK, δίδεται στους Αμερικάνους με τόκο. Η FED είναι των «Νταβατζήδων».

Το Ευρώ, το οποίο τυπώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) με πρόεδρο το DRAGGI, δίνεται στους «έξυπνους» Ευρωπαίους με τόκο. Η Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία των διεθνών «Νταβατζήδων».

Μη νομίζετε ότι θα γλύτωναν οι Γιαπωνέζοι!!! Η Ιαπωνική Κεντρική Τράπεζα τυπώνει το Γιέν, και το δίδει στους Ιάπωνες με τόκο. Είναι και αυτή ιδιοκτησία των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων».

Όλους αυτούς τους τόκους από τα νομίσματα, και από τα δάνεια, τα εισπράττουν οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι γνωστοί ως παγκόσμιοι «Νταβατζήδες».
Μας δανείζουν για να είμαστε τα χρεωμένα «κορίτσια», των «οίκων ηδονής», και αυτοί οι παγκόσμιοι «Νταβατζήδες», οι έχοντες το πάνω χέρι, και το πρώτο λόγο.

Ο παππούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ έλεγε, «Δώστε μου το προνόμιο να τυπώνω, εκδίδω, και «κόβω», τα νομίσματα των Κρατών, και δεν με νοιάζει ποιός κάνει τους νόμους». Πράγμα που επέτυχε, χάρη στους Μ@@@ς πολιτικούς όλων των κρατών της Γης.

Οι Κοσμοκράτορες είναι οι ανθρωποφάγοι, και διεθνή αρπακτικά, γύπες, και τοκογλύφοι, και οι πολιτικοί των Κρατών είναι οι αίσχηστοι και υποκριτές πολιτικοί εντολοδόχοι των Περιούσιων «Νταβατζήδων».
Οι πολιτικοί των ΗΠΑ, του Βερολίνου, των Παρισίων, των Βρυξελών, και ο Μέττερνιχ της Ευρώπης Σόϊμπλε, είναι σφογγοκολάριοι των ηγετών «Νταβατζήδων», της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Σήμερα οι Κοσμοκράτορες δανειστές- δυνάστες της Ελλάδος είναι σαν τον Σάϋλοκ, τον δανειστή της Βενετίας, που ζήταγε μιά λίβρα κρέας από το σώμα του δανειολήπτη εμπόρου-πολίτη της Βενετίας.

Οι δανειστές-δυνάστες αρπακτικά των Λαών, δανείζουν τα κράτη-μέλη, και τα ανδρείκελα οι πολιτικοί της Ε.Ε. με σκοπό να διαχειριστούν τα δάνεια των πληβείων-κρατών, συνέστησαν επιτροπάτα, που τα ονόμασαν, Τρόϊκα, Θεσμοί, BRUSSELS GROUP, EUROGROUP, EUROWORKINGGROUP, κ.λ.π. είναι οι «τσατσάδες», για να αρμέγουν αποτελεσματικά τα χρεωμένα κράτη-μέλη, προς όφελος των αφεντικών «Νταβατζήδων»!!!

Η Τρόϊκα, ή Θεσμοί, ή BRUSSELS GROUP, είναι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, και η Ε.Ε., και όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία των διεθνών «Νταβατζήδων», με τα «κορίτσια» να είναι τα δανειζόμενα κράτη-μέλη, και «Τσατσάδες» τους πολιτικούς και τεχνοκράτες, των ως άνω αναφερομένων οργάνων!!!

Το BRUSSELS GROUP δεν είναι τίποτα άλλο παρά BROTHEL GROUP,
με «Νταβατζήδες», «κορίτσια», και «Τσατσάδες».
Δηλαδή οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι «Τσατσάδες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων». Τόση αξιοπρέπεια έχουν!!!

Στον Μεσαίωνα, το 1600 μ.χ., στο Κράτος της Βενετίας των Δόγηδων, υπήρχε νόμος που έλεγε, πως εάν κάποιος ξένος, αποδειχθεί δικαστικώς, ότι με άμεσες ή έμμεσες ενέργειες, έθετε σε κίνδυνο τη ζωή οποιουδήποτε πολίτη –υπηκόου του Κράτους της Βενετίας-, ο παθών που εναντίον του ενήργησε ο ξένος δανειστής,- θα πάρει τη μισή περιουσία του δανειστή, η δε άλλη μισή θα περιέλθει στο Κράτος. Αυτά ίσχυαν στο Κράτος των Δόγηδων προ 400 ετών.

Σήμερα οι δανειστές-γύπες κατακτητές της υφηλίου, με άμεσες ενέργειες θέτουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο, χωρίς να μπορεί κανείς να τους μιλήσει. Δηλαδή μετά από 400 χρόνια πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο...
Ούτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ τολμάμε να ζητήσουμε. Οι διεθνείς «Νταβατζήδες» δανειστές, θα μας τιμωρήσουν με θάνατο...
Εμείς είμαστε τα θύματα των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Τελικά απέτυχαν οι συνομιλίες για συμφωνία Τσίπρα-Γιούνκερ. Φυσικό ήταν μετά τις παράλογες απαιτήσεις «Νταβατζήδων» και των «Τσατσάδων».
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα με γελοιογραφία, που λέει η Λαγκάρντ προς Ντράγκι, «Καλά δεν τους χορεύουμε τους Έλληνες; Μιλάμε για μεγάλα ψώνια, τους βρίζουμε κάθε μέρα, τους προσβάλουμε, τους λέμε ζητιάνους, δούλους, τους κόβουμε ακόμα και το φαγητό, το ρεύμα, το νερό, και αυτοί δεν κάνουν χωρίς εμάς!!!

Την υποταγή της Ελλάδος, οι «Νταβατζήδες» και «Τσατσάδες» πολιτικοί, ένθεν και ένθεν, την αποκαλούν «έντιμο συμβιβασμό».

Η Ελλάδα βάλλεται από τη αόρατη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία. Τρέμουν τη Ρωσική συνεργασία!!!
Οι δανειστές-δυνάστες- γύπες και κοράκια- αρπακτικά, έχουν ΣΟΚ απαιτήσεις από την Ελλάδα, για να εισπράξουν τα δάνεια που τα έφαγαν η ηγεσία της αόρατης Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσα-έξω...

Υφεσιακά μέτρα δεν γίνονται αποδεκτά!! Η Ελλάδα, μετά την αποτυχία για συμφωνία, είναι έτοιμη για αναστολή πληρωμών στο ΔΝΤ και στους άλλους «Νταβατζήδες», δανειστές της Σιων. Τρόϊκα.
Προτάσεις για αύξηση ΦΠΑ στη ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ δεν γίνονται δεκτές.

Οι Γερμανο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ούτε αύριο δεν θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα. Τόσο μίσος έχουν οι «Τσατσάδες» των δανειστών-δυναστών «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.
Οι δανειστές-δυνάστες, θέλουν μείωση των συντάξεων, για να χρηματοδοτούν τους Τζιχαντιστές σφαγείς της ανθρωπότητας...

Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ν.Δ.-Πασόκοι και Ποτάμια, περιμένουν στη γωνία, να διευκολύνουν τους δανειστές «Νταβατζήδες», και τις «Τσατσάδες» αυτών Ευρωπαίους-Σιωνιστές πολιτικούς.
Η Ελλάδα δέχεται εκβιασμούς από τους «Νταβατζήδες» δανειστές της παγκόσμιας δικτατορίας, και τις «Τσατσάδες» αυτών πολιτικούς.

Η ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας κατάντησε «Νταβατζήδες».
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Τόσο χαμηλά έπεσε!!!
Ο δανειστής Σάϋλοκ του Σαίξπηρ, είναι οι σημερινοί ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! Συνιστώ στους αναγνώστες να διαβάσουν το έργο του Σαίξπηρ «Ο Έμπορος της Βενετίας».

Πως να παράγουμε προϊόντα αφού οι δανειστές «Νταβατζήδες» φρόντισαν μέσω των «τσατσάδων» πολιτικών, να μας κλείσουν όλες τις Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες;

Εντάξει, με τη συμφωνία το πήραμε το δάνειο.
Μετά τι;
Θα πάμε για άλλη συμφωνία;
Για νέα μέτρα;
Ο στόχος των Σιωνιστών-Ευρωπαίων πολιτικών «Τσατσάδων», είναι η ανατροπή της αριστερής Ελληνικής Κυβερνήσεως που ζητά διαπραγματεύσεις, θέλουν «Σαμαράδες» πεσμένους στα τέσσερα...

Για να πολεμήσουμε τους «Νταβατζήδες» της Ν.Τ.Π. και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς, πρέπει να κάνουμε ρήξη, και διαγραφή χρέους, όπως μας δίδαξε ο σοφός ο Σόλων με τη «Σεισάχθεια».

Το κλίμα στο BROTHELS GROUP είναι αρνητικό για την Ελλάδα. Θεωρούν την Ελλάδα μαύρο πρόβατο- «κορίτσι» που αντιστέκεται. Τιμωρούν την Ελλάδα προς αποφυγήν παραπτωμάτων των άλλων «κοριτσιών» της Ε.Ε., αλλά και για παραδειγματισμό.

Μετά την Ελλάδα, έρχεται η σειρά της Ιταλίας. Πρέπει όλα τα «κορίτσια» της Ε.Ε. να αντιμετωπίσουμε τους Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες», και τους Σιωνιστές- πολιτικούς «Τσατσάδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP, ενωμένα για να ξεχρεώσουμε!
Το χρέος είναι δουλεία για τα «κορίτσια» του BROTHELS GROUP!

ΟΧΙ συμφωνία «ότι κι’ ότι». Να πατήσουμε όλα τα «κορίτσια» ενωμένα, τους Κοσμοκράτορες δανειστές «Νταβατζήδες» και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς της Ε.Ε.
Οι άλλοι Νότιοι Ευρωπαίοι «κορίτσια» του BROTHELS GROUP, περιμένουν να δούν τον ηρωϊσμό των Ελλήνων «κοριτσιών», δεν ξέρουν ότι οι «Νταβατζήδες» τους περιμένουν στη γωνία!!!

Η ρήξη φέρνει Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική μεταβολή. Αυτό φοβούνται οι Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» και «Τσατσάδες», ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού.
Εάν οι Σιωνιστές-Ευρωπαίοι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELS GROUP, στείλλουν Τελεσίγραφο, τότε το λόγο έχει ο Ελληνικός Λαός.

Οι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELS GROUP ζητάνε νέα μέτρα πέντε ( 5) δις. ευρώ για λογαριασμό των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».
Καλλίτερα μια ηρωϊκή έξοδο από το BRUSSELS-BROTHELS GROUP, με διαγραφή χρέους, παρά μια κακή συμφωνία, παρά αυτό το μαρτύριο.

Η Ε.Ε. ισοπέδωσε σκόπιμα την Ελλάδα. Μέτρα Σοκ, (Το Δόγμα του Σόκ), ζήτησαν οι Ευρωπαίοι «τσατσάδες» πολιτικοί από τον Πρωθυπουργό.
Συνεχίζεται το θρίλερ της διαπραγμάτευσης, για την επίτευξη της συμφωνίας. Απορρίπτει η Αθήνα το προσχέδιο των «Θεσμών», κοινώς του «BRUSSELS-BROTHELS GROUP».

Όλοι οι Πρωθυπουργοί εκβιάζονται από τους πολιτικούς «Τσατσάδες» των Βρυξελλών.
Οι δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος, καθυστερώντας τη συμφωνία.

Δραματικές εξελίξεις μετά το αδιέξοδο στις Βρυξέλλες. Τα πιόνια των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων», οι Αμερικάνοι, έκαναν παρέμβαση για το Ρωσικό αγωγό. Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην Ελλάδα για να μη κάνουμε το Ρωσικό αγωγό φυσικού Αερίου. Το θέμα αυτό έχει Γεωπολιτικό χαρακτήρα...

Στο χείλος της Ρήξης με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές-δυνάστες. Οι «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP θέλουν να πουλήσουμε τα πάντα, για να δώσουν το νέο δάνειο.

Εξωφρενικά όσα ζητούν οι δανειστές. Ζητούν μαχαίρι στο ΕΚΑΣ, μαχαίρι στις Επικουρικές συντάξεις, ψαλίδι στις κύριες συντάξεις, ΦΠΑ 23% στις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ). Ζητάνε να πουλήσουμε ΕΛΠΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, Αεροδρόμια, λιμάνια, δηλαδή «Ταπί και ψύχραιμοι». Δούλοι και Σκλάβοι. Αποικία και Προτεκτοράτο!!!

Το ΔΝΤ ζητά βαθιές τομές στο Ασφαλιστικό, και υψηλά ποσοστά στο πρωτογενές πλεόνασμα. Οι «Νταβατζήδες» της παγκόσμιας κυβέρνησης ζητούν περισσότερη λιτότητα.

Ήδη 300 χιλιάδες Έλληνες ζητούν επίδομα σίτισης. Έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στο κόσμο όλο, και ζητούν ΦΠΑ 23% στο ρεύμα.

Ο Ντράγκι της Ε.Κ.Τ. λέει, «Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά με ισχυρή επικερδή συμφωνία» για τους «Νταβατζήδες» δανειστές-δυνάστες. Οι γύπες δανειστές, κάθε μέρα που περνά ζητούν όλο και περισσότερα.

Η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Σόϊμπλε, κ.λ.π. πολιτικοί και τεχνοκράτες του BRUSSELS-BROTHEL GROUP εκτελούν διαταγές των «Νταβατζήδων». Είναι συνεχείς οι εκβιασμοί στην Ελλάδα από τα διεθνή αρπακτικά.
Είναι ντροπή τους να ζητάνε από την φτωχιά Ελλάδα υποχωρήσεις, και να μην υποχωρούν οι Μεγιστάνες Παντοκράτορες δανειστές.

Οι Αμερικανοί Σιωνιστές πολιτικοί, ανησυχούν για το Ελληνικό ζήτημα, φοβούνται πως εάν αποτύχουν οι συνομιλίες, μήπως στραφούμε προς Ρωσία μεριά. Να έχουν υπ’ όψιν ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, εκτός εάν μας τρομοκρατήσουν με το ΝΑΤΟ-μαστίγιο...

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας, πρέπει να ντρέπεται που έπεσε τόσο χαμηλά να κάνει χρήση της οικονομικής θεωρίας «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».
Οι γύπες δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» ζητούν Κυβέρνηση όλων των πολιτικών παρατάξεων. Αυτή δεν είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Είναι Κυβέρνηση Εθνικής προδοσίας. Είναι Κυβέρνηση των δανειστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων», αφού προϋποθέτει συμμετοχή με Ποτάμια-Σαμαράδες-Ντόρες-Βενιζέλους-Φώφες, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του BRUSSELS GROUP, των δανειστών «Νταβατζήδων».

Έφθασε η ώρα του ΟΧΙ. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ
1.- Το νέο Μνημόνιο, τις κομμένες συντάξεις, τους μισθούς πείνας.
2.- Τη παραμονή της Τρόϊκας, και την ισοπέδωση της οικονομίας μας.
3.- Τη Γερμανοκρατία και την Αμερικανοκρατία των «Νταβατζήδων».
4.- Την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
5.- Τη παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ανεξαρτησίας.
6.- Την ανεργία και τη μετανάστευση των νέων.
7.- Αρνηθείτε τη λαθρομετανάστευση.
8.- Η Ελλάς δεν είναι οικόπεδο κανενός.

Οι διεθνείς Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP είναι σε πλήρη δράση.
Ο Παπαδιαμάντης ευγενικά τους ανέφερε… «ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ»,
Ο Σαίξπηρ, τους περιέγραψε ως, «Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ»
Και ο Νικκολό Μακιαβέλλι ως « Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ».

Σήμερα ο «ΗΓΕΜΟΝΑΣ» είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων»!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου