Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ειρήνη Μπουράκη ζει το όνειρο της στον απόλυτο βαθμό

Πάλεψε, πόνεσε και τα κατάφερε…Πέρασε και στην σχολή που ήθελε αλλά κλήθηκε και στην Εθνική Ομάδα Taekwondo
Είναι από τις φορές που τα λόγια στέκουν ανίκανα για να περιγράψουμε  το πώς αισθανόμαστε και η Ειρήνη Μπουράκη μας έχει κάνει διπλά υπερήφανους.
Πριν λίγες ημέρες κατάφερε και πέρασε στην σχολή (ΤΕΦΑΑ) που ήθελε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα Taekwondo.
Η νεαρή κοπέλα από την Πτολεμαΐδα
είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια έφερε σε πέρας και τους δύο της στόχους, αποδεικνύοντας αυτές τις εποχές πως το πείσμα για το όνειρο είναι πλοηγός…όσο και αν άπιαστο φαίνεται αυτό.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ίδια, δήλωσε ικανοποιημένη και χαρούμενη.  Αυτή την στιγμή είναι στην Πτολεμαΐδα και προετοιμάζεται για τα παιχνίδια που θα παίξει με το εθνόσημο στο στήθος.
Συνοδοιπόροι στην πορεία της είναι  τα μέλη της οικογένεια της που την στήριξαν και ήταν εκεί όταν η Ειρήνη τα χρειαζόταν.
Να σημειωθεί πως ο σύλλογος TAEKWONDO στον οποία ανήκει η Ειρήνη Μπουράκη, Εορδαϊκή Δύναμη, κάνει απίστευτη δουλειά καθώς πριν από λίγα χρόνια η αθλήτρια του (σ.σ του Συλλόγου)  Γραμματική Χριστίδου είχε αποσπάσει την 3η θέση στον κόσμο.
Συγχαρητήρια σε όλους που δείχνετε τον δρόμο για την υπερηφάνεια μας…
 
pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου