Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος ο Θ.Καρυπίδης για τον ΣΥΡΙΖΑ

http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/in_article/public/GALLERY/karipidis2.jpgΤΟΝ "ΕΦΑΓΕ" O ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α.
Στην άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας κατέληξε τελικά  η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μία εκρηκτική συνεδρίαση.
Ουσιαστικά η απόφαση ελήφθη νωρίτερα σε σύσκεψη των στελεχών που ανήκουν στην πλειοψηφία, ενώ ήταν δεδομένη η άποψη της μειοψηφικής τάσης, της αριστερής πλατφόρμας δηλαδή, ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα πρέπει να ακυρωθεί – είχαν έτσι κι αλλιώς καταψηφίσει τη σχετική απόφαση της ΚΕ την περασμένη Κυριακή.
Η αναδίπλωση της ηγεσίας του κόμματος γίνεται με ομόφωνη απόφαση, που θα ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση, ωστόσο η σύγκρουση μεταφέρεται πλέον στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο για τον οποίο εκδηλώνεται σφοδρό κύμα αντιδράσεων.
Η αριστερή πτέρυγα του Πάνου Λαφαζάνη ζητεί και σε αυτή την περίπτωση να αρθεί η στήριξη, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινούνται στελέχη της πλειοψηφίας, που προέρχονται από την ΑΝΑΣΑ (π.χ. ο Π. Λάμπρου).
Το πρόβλημα στην περίπτωση Βουδούρη είναι ότι καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου αποφάσεις τοπικών οργανώσεων, που ζητούν αλλαγή υποψηφίου. Μάλιστα όλες οι οργανώσεις που συνεδρίασαν αυτές τις ημέρες έλαβαν αρνητική απόφαση για τον κ. Βουδούρη, ενώ κάποιες, όπως η νομαρχιακή της Κορίνθου έστειλαν και εγγράφως την απόφασή τους.
Να αρθεί η στήριξη στον κ. Βουδούρη ζητούν και οι οργανώσεις της νεολαίας, παρότι αυτή ελέγχεται από τους προεδρικούς! Το μήνυμα που εισπράττει η Κουμουνδούρου είναι ότι ο κ. Βουδούρης δεν θα καταφέρει να συγκροτήσει ούτε ψηφοδέλτιο και γι’ αυτό ο προβληματισμός είναι έντονος.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου