Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η Ryanair έρχεται και υπόσχεται 2.800 νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες

Θα δημιουργηθούν συνολικά 2.800 θέσεις εργασίας, 1.200 στην Αθήνα και 1.600 στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ιρλανδικής εταιρίας

Μετά την ανακοίνωση της Ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας Ryanair για δημιουργία δύο νέων βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την έναρξη πτήσεων από τον Απρίλιο, αναμένεται άμεσα η προκύρηξη 2.800 νέων θέσεων εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα προκηρυχθούν θέσεις για τις εξής ειδικότητες: πιλότοι, αεροσυνοδοί, ιπτάμενοι φροντιστές, μηχανικοί, προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες και άλλα) και προσωπικό πίστας (οδηγοί και άλλα). Θα δημιουργηθούν συνολικά 2.800 θέσεις εργασίας, 1.200 στην Αθήνα και 1.600 στη Θεσσαλονίκη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαιρέτισε αυτήν την εξέλιξη και δήλωσε: «H απόφαση της Ryanair για την άμεση δημιουργία 2.800 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των μεγάλων επενδυτών στην Ελληνική Οικονομία. Εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε με συνεχείς επαφές και επίπονες προσπάθειες της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Οι θετικές επενδυτικές ανακοινώσεις για την Οικονομία θα συνεχιστούν. Άλλωστε, το 2014 θα είναι, μετά από πολλά δύσκολα χρόνια, η χρονιά της Ανάπτυξης και των υγιών νέων θέσεων εργασίας».

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου