Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μια "συγγνώμη" και ο έσχατος εξευτελισμός ενός Αρχηγού...

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΣ/ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ
Διαβάστε για να δείτε πού κατάντησαν ανώτατους αξιωματικούς των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, όπως ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Δημήτρη Μπαντιά, οι πολιτικοί με την στάση τους απέναντι στον κάθε Μούιζνιεκς και στην κάθε (ισλαμο-χρηματοδοτούμενη) Διεθνή Αμνηστεία.
Να ζητάει ... "συγγνώμη" στην Βουλή σαν παιδάκι που έκλεψε καραμέλες, επειδή οι άνδρες του έκαναν το καθήκον τους στο Φαρμακονήσι.
Ιδού το σχετικό απόσπασμα της κατάθεσής του σήμερα:  «Σαν αρχηγός του Λιμενικού Σώματος θα αναλάβω την ευθύνη μου. Θα ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Ζητάμε συγγνώμη. Εγώ σαν αρχηγός του Λιμενικού. Και από τις οικογένειες των θυμάτων και από όλους εσάς, τον κύριο υπουργό, την κυβέρνηση, όλους τους Έλληνες, που σας φέραμε σε αυτή τη θέση. Προσπαθήσαμε, αλλά κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας να σκεφθεί οτιδήποτε άλλο».
Τι να σκεφθεί αρχηγέ; Κρίμα τα γαλόνια σου. "Συγγνώμες" ζητάνε μόνο όσοι παραιτούνται εν συνεχεία. Και οι γκόμενες που ξενοπηδ@νται και τις ανακαλύπτουν. Οχι οι αξιωματικοί που κάνουν το καθήκον τους.
Αν πάλι πιστεύεις ότι δεν έκανες το καθήκον σου, ο δρόμος ειναι ένας: Παραίτηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου