Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟ 30% ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


latthomenastates nisia  articleΜε τον ρυθμό των λαθρομεταναστών που μπαίνει στην Ελλάδα να αυξάνεται διαρκώς, αγγίζουμε πλέον το 30% των κατοίκων στην Ελλάδα να είναι λαθρομετανάστες.
Στην Ελλάδα καθημερινά εισβάλουν ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες, κανένα κέντρο φιλοξενίας και κανένας φράχτης δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Πρωταθλήτρια από τις αρχές του έτους αναδεικνύεται η Λέσβος ωστόσο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και το Αγαθονήσι. Οι κάτοικοι στη Μυτιλήνη ζουν ξανά έναν εφιάλτη, ξαναγεμίσανε λαθρομετανάστες που περιφέρονται στα πάρκα και τις γειτονιές το κέντρο υποδοχής έκλεισε και οι αλλοδαποί φιλοξενούνται πλέον σε κατασκηνώσεις ενώ ο δήμος ξοδεύει τεράστια ποσά για να καλύψει τις ανάγκες των λαθρομεταναστών!
Το ίδιο σκηνικό και στη Σάμο Αφγανοί, πακιστανοί, ιρακινοί έχουν κατακλύσει το νησί, οι κάτοικοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν ενώ οι τουρίστες που έρχονται για διακοπές βλέπουν τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει νησί. Αντιμέτωποι με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται καθημερινά και οι λιγοστοί κάτοικοι στο Αγαθονήσι. Οι κάτοικοι έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές από την συνεχή παρουσία των λαθρομεταναστών στο νησί. Μάλιστα υπήρξε και εποχή όπου οι αλλοδαποί ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες κατοίκους, 200 λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε σπίτια, καταστήματα και στους φούρνους των 120 Ελλήνων.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου