Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ & ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ:


Στην εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε, «Παγανισμός εκλήθη υπό των φανατικών Χριστιανών, η ειδωλολατρία, και η πολυθεϊα».

ANAΛΥΣΗ:
Τα κάτωθι εγράφησαν με την απλή γλώσσα του λαού, για να είναι
κατανοητά από τον κυρίαρχο λαό.

Ειδωλολάτρες & πολυθεϊστές δεν ήσαν μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άλλοι λαοί, αν και οι Έλληνες μέσα από τη φιλοσοφία τους είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό Θεό, τον δημιουργό του σύμπαντος. Επάνω από τους 12 Θεούς του Ολύμπου, είχαν τον Ένα και μοναδικό Θεό. (Θεούς αποκαλούσαν τους πνευματικά υπερανθρώπους, σαν τους σημερινούς Αγίους). Οι Έλληνες μέσα από φιλοσοφία είχαν ανακαλύψει το Μονοθεϊσμό!!!!
Στη θέση των Αγίων της Χριστιανικής θρησκείας, είχαν τους 12 Θεούς-(Αγίους)- του Ολύμπου. 

Έτσι αντί για τη Παναγία είχαν την Αθηνά, αντί για το Χριστό είχαν τον Δία, αντί για το Πέτρο, είχαν τον Απόλλωνα, αντί για τον Άγιο Νικόλαο, είχαν τον Ποσειδώνα, αντί για τον Άγιο Γεώργιο-Δημήτριο,(τους στρατηλάτες), είχαν τον Άρη, αντί για την Αγία Μαρίνα, είχαν π.χ. την Ήρα, αντί για τη Αγία Ειρήνη, είχαν τη Δήμητρα, κ.ο.κ., αντί για τη Σάρα, Ρεββέκα, Ραχήλ, είχαν τις Σίβυλλες και τις πυθίες, κ.ο.κ.

Μαζί με το Χριστιανισμό μας έφεραν και όλη τη βάρβαρη Εβραϊκή θρησκευτική κουλτούρα, και έτσι κατάστρεψαν τον όμορφο Ελληνικό πολιτισμό!!!

Παγανιστές δεν είναι μόνο εκείνοι που πιστεύουν τον Δία, Απόλλωνα,
Άρη, Ποσειδώνα, Ερμή, Αθηνά, Ήρα, κ.λ.π., είναι και εκείνοι που λατρεύουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, Ιακώβ, Δαυϊδ, Σολομώντα, Ηλία, Ησαϊα, Ιερεμία, Ιωήλ, κ.λ.π.

Αυτά για να είμαστε δίκαιοι κριτές, και να αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος»….. Ο Δυτικός Εβραϊκός Χριστιανισμός μας έφερε όλες αυτές τις Σατανιστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, που μαστίζουν σήμερον την ανθρωπότητα, όπως Σιωνισμό, Μασονισμό, Πεφωτισμένους, Ναϊτες, Τοξότες, Ροδόσταυρους, Σταυροφόρους, Μορμόνους, Bilterberg, Trillateral commission, Κρανία & Οστά, Προτεστάντες, Μορμόνους, Σαϊεντολόγους, Rotary, OPUS DEI, κλπ.
Οι Αρχαίοι Έλληνες, μέσα από φιλοσοφία καλλιεργούσαν τον Μονοθεϊσμό. Ο Ιησούς Χριστός όταν συνάντησε τους Έλληνες ανεφώνησεν. «Νυν εδοξάσθη ο Υιός του Ανθρώπου»………..

Οι Σιωνιστές επιμένουν να είναι στην εποχή του Αβραάμ & Μωϋσή!

Ο όρος Νέο-Παγανισμός είναι των επιτελών της Ιεράς Μητροπόλεως
Πειραιώς. Την 25ην Απριλίου 2013 η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, εξέδωσεν ένα πικρό ανακοινωθέν με τίτλο, «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ». Στο ανακοινωθέν αυτό λέει, «Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι το φαινόμενο του Νέο-Παγανισμού».
Οι συντάκτες του ανακοινωθέντος της Ι.Μ.Π. ήρξαντο χειρών αδίκων, κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Έσπειραν διχόνοια.

To ανακοινωθέν αυτό είναι γεμάτο μίσος, κατά των άλλων Ελλήνων, και υποκινείται από τους εχθρούς του γένους, αποβλέποντας στο διχασμό των Ελλήνων. Oι Αρχαίοι Έλληνες είχαν Ελληνική θρησκεία, ενώ οι φονταμεντραλιστές της Ορθοδοξίας έχουν Εβραϊκή θρησκεία, έχουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, και όλους τους προφήτες και Πατριάρχες μιας ξένης θρησκείας, ξένης δυνάμεως, ενός ξένου έθνους- κράτους.

O Σεβασμιώτατoι δεν πρέπει να επιτρέπουν στους φανατικούς φονταμενταλιστές της Μητροπόλεώς τους να κάνουν τόση μεγάλη ζημιά στη Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία, και γενικά στον Ελληνισμό. Πρέπει να έχουν υπό έλεγχο τους λάτρεις των Προφητών & Πατριαρχών του ξένου κράτους-έθνους των Ιουδαίων, Σιωνιστών.
Σεβασμιώτατοι, και Πατέρες, το σοβαρό πρόβλημα είναι ο Σιωνισμός, & η Ισλαμοποίηση της χώρας, και όχι η Αρχαία Ελληνική θρησκεία.

Από αφέλεια και άθελά σας πίπτετε στη πλεκτάνη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης & δικτατορίας, και τα βάζετε με τον Ελληνισμό. Η διχοτόμησης του Ελληνισμού παίζει το παιχνίδι του Σιωνισμού!!! Οι επιτελείς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στο ανακοινωθέν ομιλούν για «Φονταμενταλισμό», ενώ το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στις τρείς βασικές θρησκείες, Ισλαμισμό, Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό. Στον Ισλαμισμό φανατικούς-φονταμενταλιστές έχουμε τους Ταλιμπάν, και άλλους Μουσουλμάνους φανατικούς φονταμενταλιστές Ισλαμοφασίστες, όπως τους αποκαλούν τα ΜΜΕ.

Στον Ιουδαϊσμό τους Ορθόδοξους Εβραίους, αυτούς με τα μαύρα καπέλα-ρεπούμπλικες, και τα μαλλιά χτενισμένα σε «μπουκλάκια».

Στο Χριστιανισμό έχουμε τους φανατικούς κληρικούς & Θεολόγους, αυτούς που λατρεύουν τους αρχαίους Εβραίους, και κάθε τι που έχει σχέση με αρχαίο Ισραήλ, και τη Σιών.
Το Ευαγγέλιον λέγει, «Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»….

Άρα μπορούμε να πούμε «Παγανιστές» μερικούς ιερωμένους και φανατικούς Θεολόγους της Ορθοδοξίας, εκείνους που λατρεύουν τον Αβραάμ, και όλους τους προφήτες της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας.

Οι Έλληνες επιστρέφουν τον όρο «Παγανιστές» σε εκείνους που τον εκτοξεύουν, αφού αυτοί λατρεύουν τη θρησκεία άλλου λαού ξένου, προς τα Ελληνικά ήθη και έθιμα.
Ασφαλώς με τον όρο «Παγανισμό» και «φονταμενταλισμό», οι επιτελείς φανατικοί της Ορθοδοξίας, εννοούν την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, τη θρησκεία των προγόνων μας, η οποία διεκρίνετο για πολιτισμό, επιστήμες, και ανώτερο βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων.
Ενώ οι άλλες θρησκείες διεκρίνοντο για βαρβαρότητα.

Το πήραμε απόφαση σαν έθνος των Ελλήνων ότι είμαστε μελλοθάνατοι, γιαυτό παραδοθήκαμε στη Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Επειδή πρέπει να αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι……» δηλαδή να είμαστε δίκαιοι κριτές, με την Αρχαία Θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων, η Ελλάς και ο Ελληνισμός μεγαλούργησαν, και
έγιναν υπερδύναμη στο πλανήτη.

Ανέπτυξαν πολιτισμό, τέχνες, και επιστήμες, που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε. Οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί (Μονοθεϊστές ή Πολυθεϊστές), ζούσαν σε αγρία κατάσταση.
Όμως από τότε που ήρθε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα, (2000 χρόνια), οι Έλληνες περιέπεσαν σε παρακμή, κακομοιριά, φτώχεια και δυστυχία, καταντήσαμε λόγω των φανατικών του Χριστιανισμού οι δούλοι της εποχής εκείνης, οι εργάτες των Σιωνιστών της Παγκοσμιοποίησης, καταντήσαμε οι παρίες της ανθρωπότητας, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και να καταλήξουμε στην εσχάτη εθνική ταπείνωση και εξαθλίωση, τα 400 χρόνια σκλαβιά στους βάρβαρους των Εθνών Τούρκους. Δεν ανακάμψαμε μέχρι της σήμερον.

Επί 2000 χρόνια ζούμε στη καταφρόνια και περιφρόνηση όλων των άλλων κατοίκων του πλανήτη!! Μόνον οι εφιάλτες πολιτικοί, οι κεφαλαιοκράτες, και οι Αρχιερείς, ευημερούν στο τόπο αυτό, που κάποτε ήταν ο κολοφώνας και η κορωνίδα της δόξης του πολιτισμού της ανθρωπότητας.

Αυτά όλα οι Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τα παραγράφουν, και ομιλούν για Ελληνικό «φονταμενταλισμό» και «Νέο-Παγανισμό». Ζούνε στα πρώτα μετα-Χριστιανικά χρόνια, στα χρόνια της δουλοφροσύνης και υποτέλειας στον Εβραϊσμό-Σιωνισμό.!!!
Αυτά είναι μια ιστορική πραγματικότητα που δεν επιδέχεται διάψευση.

Εγκαταλείψαμε την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, (Παγανισμό την αποκαλούν οι φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας), για να ασπασθούμε και αγκαλιάσουμε τη θρησκεία του Αβραάμ και Μωϋσή. Πίσω από τον Χριστιανισμό, κρύβεται ο Εβραϊσμός, και ακόμη χειρότερα ο Σιωνισμός των Rothschilds, Rockefelleres, Soros, Morgan, κ.λ.π.
Όλοι μας ζήσαμε το Θείον δράμα, δράμα υποτέλειας στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, πρόγονο κατάσταση του σημερινού Σιωνισμού!!!

Το δίδαγμα είναι , καθίστε καλά διότι τα ίδια θα πάθετε και εσείς!!!
Τα ίδια έπαθαν οι διάφοροι Λίνκολν, Κένεντυ, Τσάβες, Χριστόδουλοι, κ.λ.π. που δεν υποτάχθηκαν!!!
Στους Ορθόδοξους Χριστιανικούς Ναούς ψάλλουμε ύμνους στο Σιωνισμό από Αδάμ, Νώε, Αβραάμ μέχρι σήμερον. Kαταντήσατε την Ελλάδα ένα Κρυπτο-Ιουδαϊκό κράτος, αποικία της Σιωνιστικής πανθρησκείας!!!

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τέκνα του Αβραάμ, αλλά των Αρχαίων Ελλήνων, αυτό ας το καταλάβουν καλά οι φανατικοί φονταμενταλιστές κληρικοί & λαϊκοί, της Ορθοδοξίας. Εγκαταλείψαμε το «Παγανισμό» που λένε οι Ορθόδοξοι ιερωμένοι φονταμενταλιστές, για να αγκαλιάσουμε τον Εβραϊσμό, Μασονισμό, και Σιωνισμό. Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας, και πραγματικότητας. Οι φανατικοί ιερωμένοι & λαϊκοί της Ορθοδοξίας, βάλλουν κατά του Ελληνισμού, ενώ άλλοι είναι οι εχθροί.

Το ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, (τμήμα γραφείου Αιρέσεων & Παραθρησκειών), είναι απαύγασμα φανατισμένων κληρικών, και άλλων Θεολόγων. Δεν περιμέναμε τίποτε καλλίτερον από φονταμενταλιστές Θεολόγους της Ορθοδοξίας.
Το ανθρώπινον είναι να σέβεται ο ένας τη θρησκεία του άλλου.

Η κοινή λογική λέγει ο Πανάγαθος Θεός, δεν χρειάζεται θρησκείες για να τον λατρεύσει ο άνθρωπος. Η ανθρώπινη φύση οδηγείται μόνη της προς τη Θεότητα, από ανθρώπινες ανάγκες, αδυναμίες, και Σεβασμό.

Οι Σεβασμιώτατοι , και οι επιτελείς των, ξεχνάνε ότι ο Ελληνισμός μεγαλούργησε με την θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, την οποίαν οι επιτελείς των αποκαλούν «Παγανισμό», ενώ όταν ήλθεν ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα, ο Ελληνισμός περιέπεσεν σε παρακμή, και έκτοτε ζούμε στην καταφρόνια και στη δυστυχία, σαν δούλοι των ισχυρών, με αποκορύφωμα τη Τουρκοκρατία, και σήμερα ζούμε σαν δούλοι της Σιωνοκρατίας……….
Γύρω μας υπάρχουν σταυρωτές του Έθνους, με ασύλληπτο μίσος.

Αυτοί είναι οι Σιωνιστές πολιτικοί, υπηρέτες του Ρότσιλντ της Ν.Τ.Π.

Ο Χριστιανισμός μας επίσης μας θέλει δούλους του Σιωνισμού.
Δυστυχώς οι Σεβασμιώτατοι, βλέπουν τα πράγματα από άλλην Θεολογική οπτική γωνία.
Αυτό αποδεικνύεται από τα ιστορικά, πολιτικά, οικονομικά, δρώμενα.

Σαν Ελληνισμός δεν ανακάμψαμε ποτέ!!!

Οι Σεβασμιώτατοι , και οι επιτελείς τους, ξεχνάνε ότι όταν οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες, οι κάτοικοι του Έθνους που θαυμάζουν ζούσαν σε αχυροκαλύβες, και φάτνες. Γιαυτό σήμερα οι Σιωνιστές μας μισούν. Αυτοί δεν έχτισαν Δελφούς, Μυκήνες, Αθήνα, Δήλο, Ολυμπία, Θήβες, Μινωϊκό πολιτισμό, και άλλα πολλά.

Οι επιτελείς της Ορθοδοξίας ξεχνάνε το πολιτισμό, τις τέχνες, και τις επιστήμες των Ελλήνων, όταν οι άλλοι ζούσαν σαν τους πιθήκους.
Μπροστά στο οικονομικό δράμα που διέρχεται σήμερα η Πατρίδα μας, με άμεσο ορατό κίνδυνο διαμελισμού, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Η διχόνοια ωφελεί τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα θέλει την Ελλάδα με αποδυναμωμένες Ένοπλες Δυνάμεις, για να περάσουν εύκολα τα σχέδια του Σιωνισμού, εις βάρος του Ελληνισμού.

Οι κορυφές της Ορθοδοξίας, Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος, και Μητροπολίτες-Δεσποτάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι ανύπαρκτοι, και τηρούν σιγήν ιχθύος στο δράμα των Ελλήνων σήμερα. Γιατί;;; Δεν προβληματίζει αυτή η στάση τους;;;; Δίδουν στο λαό την εντύπωση ότι ζούν σε άλλο κράτος, σε άλλον πλανήτη.

Πάνε παρέα με τους Σιωνιστές επικατάρατους δοσίλογους εφιάλτες πολιτικούς. Δεν βλέπετε ότι αποφεύγουν να αντιπαραταχθούν με τους προδότες πολιτικούς;;; Για να τεκμηριώσουμε του λόγου το αληθές, αναφέρουμε τα κάτωθι.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους Μητροπολίτες, και κληρικούς, φέρουν Εβραϊκά ονόματα, όπως Βαρθολομαίος, Ησαϊας, Ιερεμίας, Ιωήλ, Συμεών, Μαλαχίας, Ιεζεκιήλ, Ιωακείμ, Τίτος, Ανανίας, Ιωνάς, Σολομών, Δαυϊδ, Εφραίμ, Αβακούμ, Ναούμ, και άλλα κακόηχα ονόματα που προκαλούν το γέλωτα στο λαό. Στην ενδυμασία τους, με τα μαύρα ράσα, και τις πλερέζες, θυμίζουν τον Άννα & Καϊάφα, Πατριάρχες του Ισραήλ, σταυρωτές του Κυρίου.
Στις ιερές ακολουθίες, και ιερές υμνωδίες των εκκλησιών, ψάλλουν ακαταπαύστως ύμνους προς το Ισραήλ, και τη Σιών.

Ο ύμνος «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου», διασχίζει τους αιθέρας στον όρθρο μέσα στους ιερούς ναούς, συνοδευόμενο από το «Χαίρε Σιών Αγία», και άλλα πολλά θούρια, υμνολογίες, ευχές, και δοξολογίες για τη Σιών. Γιαυτό μισούν τον Ελληνισμό, και ομιλούν για Παγανισμό. Σήμερα παραμένουν απαθείς με το δράμα του Ελληνικού λαού. Περιορίζονται στα συσσίτια. Είναι όλα καλώς γενόμενα αφού τα διέταξε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Ρότσιλντ, με υπηρέτες τον Jeffrey, Φον-Αντωνάκη, Τούρκογλου, & ΣΙΑ……..

Ο λαός λέγει, «Αθωώνονται λόγω θρησκευτικού φανατισμού», σαν υπηρέτες των Αρχιρραβίνων των Ιουδαίων Γραμματέων & Φαρισαίων.

Παραδίδουν τη ψυχή τους στον Ρότσιλντ, φθάνει να φορέσουν τη Μίτρα. Με τη τελετουργική στολή τους θυμίζουν Βυζαντινούς Αυτοκράτορες!! Ο θυμόσοφος λαός λέει, «Η βλακεία δεν πάει στα βουνά, αλλά μέσα στους εγκεφάλους των ανθρώπων». Οι ιαχές για τον Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωυσή, κ.λ.π. διασχίζουν τους αιθέρας των Ορθοδόξων Εκκλησιών, από τους Σιωνιστές ιερωμένους, ψάλλοντες «Ωσανά» στους δολοφόνους του Ελληνισμού!!!

Ποίοι λοιπόν είναι οι ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ;;;;

Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας είναι απλώς «Βαρθολομαίος»,…και τίποτε άλλο, ο δε Αρχιεπίσκοπος εκλεκτός της Πανθρησκείας.

«Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;; αμφότεροι κατακτήσαντες τον Αρχιεπισκοπικό & Πατριαρχικό θρόνο με την εύνοια των Σιωνιστών εχθρών της Ελλάδος, γιαυτό τηρούν σιγήν ιχθύος στα εθνικά μας θέματα, σιγοντάροντας έτσι τους εχθρούς του Ελληνισμού. Δεν αντιδρούν για το τέμενος και τα τζαμιά με τα οποία γέμισε η Χριστιανική Ελλάδα, δεν αντιδρούν στον εξισλαμισμό ης Ελλάδος, αφού γνωρίζουν ότι μετά τον Ισλαμισμό θα έλθει ο Ιουδαϊσμός, και η Σιωνιστική Πανθρησκεία!!!

Με το Τέμενος εξοπλίζουν την Ελλάδα να υποδεχθεί την Πανθρησκεία.
Γιαυτό οι Δεσποτάδες δεν αγωνίζονται σήμερα, ενώ έχουν τη δύναμη, αφού ο λαός μας τους ακούει , τους πιστεύει, και τους ακολουθεί. Δύνανται να ξυπνήσουν το λαό από το λήθαργο που τον έριξε η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, για να περάσει τα σχέδιά της, αλλά δεν το πράττουν, περιοριζόμενοι στη καλοπέρασή τους, και διασφαλίζοντας το θρόνο τους!!! Θέλετε άλλες αποδείξεις;;;

Εκτός του γεγονότος ότι σχεδόν όλοι τους φέρουν Εβραϊκά ονόματα,
στις ακολουθίες στις εκκλησίες και ναούς ψάλλουν.
«Γνωστός εν τη Ιουδαία ο Θεός». «Μνήσθητι της Συναγωγής Σου».
«Εν εξόδω Ισραήλ εξ Αιγύπτου». «Επί των ποταμών Βαβυλώνος»….. «Μνήσθητι Κύριε του Δαυϊδ και πάσης της πραότητος αυτού».

«Σοι πρέπει ύμνος ο Θεός εν Σιών». «Ως αγαθός ο Θεός τω Ισραήλ»….. Εάν αυτό δεν είναι παγανισμός προς τη θρησκεία ξένου κράτους, τότε τι είναι;;; Αφού λατρεύουν τον Αβραάμ , Δαύϊδ, Σολομώντα, κ.λ.π.
Αναπέμπουν ύμνους στο Σιωνισμό, ενώ κατηγορούν τους Έλληνες πολίτες για φονταμενταλιστές, ειδωλολάτρες, νέο-παγανιστές, επειδή θαυμάζουμε τους Αρχαίους Έλληνες, το πολιτισμό, την Ιστορία, και τις επιστήμες που αυτοί ανεκάλυψαν και δίδαξαν πρώτα.
Αν η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ, θα είχε
ξεσηκώσει το λαό, και θα είχαν ανατραπεί οι δωσίλογοι πολιτικοί.

Για να αποδείξουμε ότι οι φονταμενταλιστές κληρικοί της Ορθοδοξίας είναι ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ λάτρεις και οπαδοί της Αρχαίας Ιουδαϊκής θρησκείας, παραθέτουμε τα κάτωθι.
Μέσα στους Ορθοδόξους Χριστιανικούς Ναούς, σε Εσπερινούς και Όρθρους ψάλλουμε αενάως τα κάτωθι.

1.- Χαίρε Σιών Αγία, μήτηρ των Εκκλησιών…………
2.- Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου (Αντίφωνα Δ! ήχου)
3.-Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ης εκτίσω απ’ άρχής.
4.-Σταυρόν χαράξας Μωσής…. (Καταβασίαι του Σταυρού.)
5.-Επί Οίκον Δαυϊδ φόβος μέγας…(Αναβαθμοί Α! ήχου)
6.-Άνθος εκ της ρίζης Ιεσσαί…(Καταβασίαι Χριστουγέννων).
7.-Ρίζης εκ Δαυϊδ εβλάστησας. (Κανών της Θεοτόκου)
8.-Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού……….(Στίχος Θεοτόκου).
9.-Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού………..(Στίχος Θεοτόκου).
10.-Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μίαν συναγωγήν…(Όρθρος)
11.-Και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην λαώ…..(Κανών Γ! ήχου-Όρθρος).
12.-Ως πάλαι τους ευσεβείς Εβραίους τρείς παίδας εδρόσισας…….
13.-Θαλάσσης το Ερυθραίον πέλαγος αβρόχοις ίχνεσιν, ο παλαιός πεζεύσας Ισραήλ…….(Κανών Δ! ήχου).
14.-Εν τη καμίνω Αβραμιαίοι παίδες (Κανών Παρακλητικής)
15.-Χείρας εκπετάσας Δανιήλ…..(Κανών Παρακλητικής)
16.-Χαίροις η καλλονή Ιακώβ…..(Προσόμοια Θεοτόκου).
17.-Εν τη Ερυθρά θαλάσση, της απειρογάμου Νύμφης…….Εκεί
Μωϋσής διαιρέτης του ύδατος…..(Δοξαστικόν Πλ.Α! ήχου)
18.-Εφάνης τω Μωϋσή εν βάτω….(Κανών Παρακλητική)
19.-Επί Οίκον Δαυϊδ, τα φοβερά τελεσιουργείται…….
(Αναβαθμοί & Αντίφωνα πλ.Α! ήχου)
20.-Ίππον και αναβάτην εις θάλασσαν Ερυθράν…..
(Κανών και Ειρμός πλ.Α! ήχου).
21.-Ως εν ηπείρω πεζεύσας ο Ισραήλ….(Κανών πλ.Β! ήχου).
22.-Την αιχμαλωσίαν Σιών. (Αναβαθμοί –Αντίφωνα Βαρέως ήχου).
23.-Κάμινον Μακαββαίους παίδας….. (Καταβασίαι Βαρέως ήχου).
24.-Άφλεκτος πυρί εν Σινά προσομιλούσα.(ωδή Η! Ειρμός Βαρέως
25.-Οι μισούντες Σιών…. Συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών …..
(Αναβαθμοί πλ.Δ! ήχου.

(Εδώ οι ιερωμένοι φονταμενταλιστές αμαρτάνουν αφού παρουσιάζουν το Χριστό σαν δολοφόνο, ότι θα μας κόψει τα κεφάλια, εάν μισούμε το Σιωνισμό. Μιλάμε για πολύ μεγάλο θρησκευτικό φανατισμό, σαν τους φονταμενταλιστές, Ισλαμοφασίστες).
Φανατικοί Γραμματείς & Φαρισαίοι υποκριτές της Ορθοδοξίας, τι απέγινε το «Αγαπάτε αλλήλους»;;;;;; Το ξεχάσατε;;;

26.-Αρματηλάτην Φαραώ εβύθισε….Μωσαϊκή ράβδος……
(Κανών Όρθρου πλ.Δ! ήχου).

27.-Επταπλασίως κάμινος των Χαλδαίων ο τύραννος……..
(Ωδή Η! Ειρμός πλ.Δ! ήχου).
28.- Μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα τιμωρούμε τους Εβραίους φραστικά
ψάλλοντας στους Ναούς, «Λαός δυσεβής και παράνομος………»
και «Γεννήματα εχιδνών»…. Σαν το σημερινό Παντοκράτορα Ρότσιλντ,
προς μεγάλην θλίψη του Σιωνιστή Βαρθολομαίου, Ιερώνυμου, Jeffrey,
Φον-Αντωνάκη, Τούρκογλου, & ΣIA…….
29.- Η αναφορά στα ονόματα των Ιακώβ, Μωϋσή, Ααρών, κ.λ.π. προφητών του Ισραήλ, πάει σύννεφο μέσα στις Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες, αλλά και οι υμνωδίες στους Βασιλείς του Ισραήλ Σαμουήλ, Δαυϊδ, Σολομώντα, κ.λ.π.
30.- Συ Ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξην Μελχισεδέκ…………
Δηλαδή προτείνουν στους ιερείς μας να μιμηθούν τον βάρβαρο και ξυπόλυτο «Μελχισεδέκ», χάθηκαν τα φωτεινά παραδείγματα από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία.
31.- Και δόξαν λαού σου Ισραήλ……(Ραββίνος Συμεών).
32.- Ησαϊα χόρευε…….. κ.λ.π. (Με το οποίο ο λαός γελάει).
33.-Τάδε λέγει προφήτης Ζαχαρίας, «Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων»………….
34.-Στους γάμους των Ελληνο-Ορθοδόξων, η μνημόνευσης των ονομάτων Σάρας, Ρεββέκας, Ραχήλ, πάει σύννεφο, μέσα στους Ναούς.
35.-Στην εξόδιο ακολουθία των Ελληνο-Ορθοδόξων, τα ονόματα
των Πατριαρχών του Ισραήλ Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, δονούν τους αιθέρας των εκκλησιών.
Οι παγανιστές της Ορθοδοξίας ψάλλουν, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι»……., λες και εμείς είμαστε εβραίοι. Είμαστε Έλληνες, και δεν έχουμε τον Αβραάμ πατέρα, αλλά τον Δευκαλίωνα, και Θεό τον Δημιουργό, του σύμπαντος.
36.- Επί Οίκον Δαυϊδ φόβος μέγας…………. Κ.λ.π.
37.-Τώρα κλαίτε για τη Κυριακή αργία, αφού στις εκκλησίες ψάλλετε,
«Και ευλόγησεν ο Θεός την ημέραν την εβδόμην, τούτο γαρ εστί το ευλογημένον Σάββατον»…. Γιατί λοιπόν κλαίτε;;; Η πλήρης επικράτηση της Παντοκρατορίας του Σιωνισμού!!!
ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!
Κατόπιν όλων αυτών ποίοι είναι οι φονταμενταλιστές και Παγανιστές του Εβραϊσμού και Σιωνισμού;;

Εκβάλλουμε κραυγή απόγνωσης, διότι η ηγεσία της Χριστιανικής Βυζαντινής Σιωνιστικής Ορθοδοξίας, αδιαφορεί μπροστά στο δράμα της Ελλάδος, και των Ελλήνων, επειδή έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία. Ότι κακό υπάρχει για τον Ελληνισμό προέρχεται από τους Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και είναι ευσπρόσδεκτον, καλό, και ευλογημένο, από τους ηγέτες της Σιωνιστικής Ορθοδοξίας. Τώρα τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, Μεγάλη Εβδομάδα, και εορτές του Πάσχα, γίνεται καταιγισμός υμνολογιών των Εβραίων, της Σιών, του Ισραήλ, και του Πάσχα των Εβραίων, μέσα στις Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες. 

Τα ονόματα των προπατόρων του Ισραήλ, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, μνημονεύονται ακαταπαύστως, τόσο πολύ που γελάνε ακόμη και οι Εβραίοι, με το δουλισμό και την υποτέλειά μας. Θέλετε και άλλα;;; ανοίξτε το εκκλησιαστικό βιβλίο «ψαλτήριον», και θα καταλάβετε. Ομοίως τα εκκλησιαστικά βιβλία, «Ωρολόγιον», «Τριώδιον», «Πεντηκοστάριον», «Μηναία», «Παρακλητική», και άλλα, όπου στους Εσπερινούς & Όρθρους διαβάζουμε τις προφητείες των προφητών του Ισραήλ, γεμάτα Υμνωδίες για την ιστορία του λαού αυτού. 

Όλοι οι Ναοί μας είναι διακοσμημένοι με αγιογραφίες που απεικονίζουν όλους τους προφήτες και Πατριάρχες του Ισραήλ, με άγρια μορφή που προκαλεί φόβο και τρόμο στους πιστούς. Ο Παγανισμός των φονταμενταλιστών Ορθοδόξων για την Εβραϊκή θρησκεία, σε πλήρη έξαρση!

Η Καθολική και Προτεσταντική εκκλησία ήδη παραδόθηκαν στις διαθέσεις της Ιουδαϊκής Σιωνιστικής πανθρησκείας, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ίδιο διαγράφεται σκοτεινό το μέλλον και της Βυζαντινής Ορθοδοξίας, που με αυτή την ηγεσία έχει παραδοθεί στο διεθνή Σιωνισμό. 

Οι Ορθόδοξοι φανατικοί τα βάλανε με την Αρχαία Ελληνική θρησκεία, διότι αυτή στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Σιωνιστικής Πανθρησκείας. Η Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία είναι θυγατρική της Εβραϊκής θρησκείας, αφού οι Απόστολοι όλοι ήταν Σιωνιστές!!. Από τότε που πάτησε ο Εβραίος Παύλος εδώ, άρχισε η συμφορά, το δράμα, & παρακμή της Ελλάδος. 

Φανατισμένοι ιερωμένοι του Χριστιανισμού, κατάστρεψαν την αρχαία Ελληνική κληρονομιά, καταστρέφοντας τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών, καταστρέφοντας τα αρχαία καλλιτεχνήματα των προγόνων μας, και χτίζοντας χριστιανικούς ναούς , επάνω από πανέμορφους μαρμάρινους αρχαίους Ελληνικούς ναούς μεγάλης Αρχιτεκτονικής καλλιτεχνικής αξίας. Οι φανατικοί ιερωμένοι Χριστιανοί, στα πρώτα Χριστιανικά χρόνια, μέχρι τα αετώματα του Παρθενώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών κατάστρεψαν. Αυτά που ακόμα και οι βάρβαροι Τούρκοι, και οι Ναζί, σεβάστηκαν.

Ο Εβραίος-Σιωνιστής Παύλος, και οι οπαδοί του, δεν πήγαν στην Ασία να γκρεμίσουν τα αγάλματα του Βούδα, γιατί ήξεραν τι τους περιμένει.
Εδώ βρήκαν αφελείς Αρεοπαγίτες, (Διονύσιο, κ.λ.π.) και κατάστρεψαν το πολιτισμό των Ελλήνων, και προπαγάνδισαν τον Ιουδαϊσμό!!!

Σαν ιερό μας βιβλίο έχουμε τη Βίβλο, (Παλαιά Διαθήκη), η οποία αναφέρεται στην αρχαία ιστορία του Ισραήλ, των Βασιλέων, των Πατριαρχών, και Προφητών του Ισραήλ. Εορτάζουμε όλους τους προφήτες του Ισραήλ, Ηλία, Ησαϊα, Ιερεμία, Ιωήλ, Ζαχαρία, Αββακούμ, Ναούμ, κ.λ.π. 

Εορτάζουμε τους Εβραίους Αποστόλους σαν το Βαρθολομαίο, κ.λ.π. και δίνουμε στα παιδιά μας τα κακόηχα αυτά ονόματα, που προκαλούν γέλωτα, ενώ ξεχάσαμε τα όμορφα Ελληνικά ονόματα όπως, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Δημόκριτο (Πυρηνική Φυσική), Ηρόδοτο, κ.λ.π. τους ήρωες Ηρακλή, Θησέα, Θεμιστoκλή, Αλκιβιάδη, κ.λ.π.

H διοικούσα εκκλησία, (Αρχιεπίσκοπος, και Ιερά Σύνοδος), δεν αγωνίζονται για να σταματήσουν το ανοσιούργημα αυτό της κατασκευής Ισλαμικού τεμένους μέσα στην αρχαία Αθήνα, τηρούν σιγήν ιχθύος, διότι έτσι εντέλλονται από τη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, να πράξουν. Βοηθούν τους προδότες πολιτικούς.

Το τέμενος το θέλει η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής πανθρησκείας.

Αφού οι «Άγιοι» Αρχιερείς υπακούουν απόλυτα στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ποιούμεν έκκλησην προς τα χαμηλότερα στρώματα του κλήρου να ξεσηκωθούν, και να αγνοήσουν τους Σιωνιστές Δεσποτάδες. Εκβάλλουμε κραυγή αγωνίας και απόγνωσης
για το μέλλον της πατρίδος.

Η Ορθοδοξία αδιαφορεί για το τέμενος, και την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Απευθυνόμενος στον απλό κλήρο, και στους μοναχούς του Αγίου Όρους, τους λέω, Άγιοι Πατέρες, ξεσηκωθείτε να σώσετε την Ελλάδα. Μόλις που προλαβαίνετε!!! Μην περιμένετε αγώνες από Βαρθολομαίους και Ιερώνυμους, αυτοί πάνε πακέτο με τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Είναι όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η σιωπή τους, και τα έργα τους, προς απάντησή μας.

Ξεσηκώστε τον Ελληνικό λαό που κοιμάται στους καναπέδες, ναρκωμένος από αεροψεκασμούς, οικονομικά σκάνδαλα, λαθρομετανάστες, φτώχεια, πείνα, αυτοκτονίες, τους προδότες πολιτικούς, και όλες τις πληγές του Φαραώ. Ελπίζω ανάμεσά σας να υπάρχουν αρκετοί «Παϊσιοι». Με αυτούς τους ηγέτες η Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία δεν έχει μέλλον, θα παραχωρήσει τη θέση της στη Σιωνιστική Πανθρησκεία της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, όπως έκανε η Καθολική και Προτεσταντική Εκκλησία. Για όλα υπάρχει ακμή και παρακμή, γέννηση και θάνατος. 

Έτσι τώρα η Βυζαντινή Ορθοδοξία πεθαίνει λόγω αναξίων ηγετών, όπως πεθαίνουν και οι άλλοι δύο κλώνοι του Χριστιανισμού, όσο και αν αυτό οι φανατικοί δεν το παραδέχονται. Κατόπιν όλων αυτών επιστρέφουμε τον όρο «Παγανιστές» αφού ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας, είναι οι φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας. Οι 80 Μητροπολίτες, καθ’ άπασαν την επικράτεια, δυστυχώς κοιμούνται στους καναπέδες, και στις πολυθρόνες, υπνωτισμένοι και αυτοί σαν το λαό μας.

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και κατεστημένο, χτίζει τεμένη και τζαμιά σε όλη τη χώρα, και ο «Ορθόδοξος» Αρχιεπίσκοπος με την Ιερά Σύνοδο δεν αντιδρούν, υπακούοντες στα κελεύσματα της Σιωνιστικής Πανθρησκείας. Η Θράκη Τουρκοποιείται, η Μακεδονία χάνεται προς Σκόπια μεριά, Το Αιγαίο Τουρκοποιείται, η Κρήτη ανεξαρτητοποιείται,
προς Ισραήλ μεριά, και ουδείς συγκινείται. Ο Στρατός κοιμάται!!!

Οι εφιάλτες ανθέλληνες πολιτικοί έχουν εντολές από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, η υπόλοιπη διαμελισμένη Ελλάδα να γίνει Ισλαμική χώρα.

Ο Παπαφλέσσας δεν είχε γραφειοκράτες φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας γύρω του, είχε Ελληναράδες πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους, γιαυτό πέτυχε η επανάσταση!!!
Ελάτε σαν το «Παπαφλέσσα» (όπως και άλλοτε έγραψα), να σώσουμε την Ελλάδα. Μη περιμένετε τίποτε από το κατεστημένο της εκκλησίας, από Βαρθολομαίους και Ιερώνυμους, αλλά και από τον νέο προβαλλόμενο για Αρχιεπίσκοπο, ευνοούμενο των Σιωνιστών!! Αυτοί είναι ο Άννας & Καϊάφας της Ελλάδος!!! Οι Σταυρωτές της Ελλάδος.

Κάντε την επανάστασή Σας, όσο ακόμη είναι νωρίς.
Περιβάλλεσθε από γεννήματα Σιωνιστικών εχιδνών.
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, εκβάλλουμε «κραυγή απόγνωσης και απελπισίας» . Έλληνες ξυπνήστε.

Καληνύχτα Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς της Σιωνιστικής Ορθοδοξίας.
Καληνύχτα Παγανιστές λάτρεις της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας.

Σας εύχομαι γρήγορα και Ιμάμηδες του Ισλαμισμού!!!

Και Αρχιραββίνοι του Ιουδαϊσμού της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Η Ελλάδα πεθαίνει με τις προσπάθειες των προδοτών πολιτικών, και
την αδιαφορία της Βυζαντινής Σιωνιστικής Ορθοδοξίας!!!

Το σχέδιο της Σιωνιστικής Ε.Ε. είναι να πεθάνει η Ελλάδα.
Βαδίζουμε για τη νέα-Οθωμανική Ελλάδα, «Αντιστάσεως μη ούσης».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
Αρθρογράφος διαδικτύου, & εφημερίδων.
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου