Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Νέος πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ο Κώστας Θεοχάρης

theoxarisΜετά την παραίτηση του κ. Φωτόπουλου που εκλέχτηκε στην ΓΣΕΕ και αφού πρώτα πήρε την υπόσχεση-δέσμευση του κ. Τσίπρα για υποψηφιότητα στην δεύτερη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, την θέση του νέου Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ» της ΔΕΗ Α.Ε. κ. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.
Έγκυρες πηγές μας πληροφόρησαν ότι κατέληξαν στον κ. ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ αφού εκτιμήθηκαν τα εξής:
  1. Η υποψηφιότητα του κ. Κώστα Θεοχάρη στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαϊορδανίδη.
  2. Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε η συμμετοχή του στις πρόσφατες Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην παρέλαση των καρναβαλιών στην πόλη της Κοζάνης, και το πρωτότυπο αντιμνημονιακό τραγούδι του στον φανό Μπουγδανάθκα συνοδεύοντας τον κ. Κουκουλόπουλο.
  3. Η «ρήξη» με την κ. Νανοπούλου για την μη κάθοδό της με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.  στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, παρά το ότι η ίδια δικαιολόγησε την απόφασή της αυτή με το ότι «δεν της δίνανε μπιλτζίκια» κατά την προεκλογική περίοδο (εμ στα δύσκολα σε χρειάζεται η κοινωνία κυρία μου και χωρίς μπιλτζίκια).
  4. Η «στήριξή» του προς τον κ. Κουσαλίδη, με αποτέλεσμα αυτός να εκλεγεί 13ος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, και ν αφήσει πίσω τον κ. Βλατή ο οποίος εκλέγεται στην 69η θέση, και τον κ. Κυτίδη ο οποίος είναι στην 141η θέση και δεν εκλέγεται.
  5. Οι πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο κ. Τολιόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κουρκούτα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, οι οποίοι για το καλό της συγκυβέρνησης, δεν «τους καίγεται καρφί» για τους εργαζόμενους που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. Βέβαια πολύ άδικα οι εργαζόμενοι τους αποκαλούν «οι μούτοι του Συνδικαλιστικού Κινήματος». Μπορεί να μην μπόρεσαν να εκλέξουν έστω και έναν στην ΓΣΕΕ από την εργατούπολη Κοζάνη, αλλά κι όταν οι εργαζόμενοι τους φτύνουν, αυτοί νομίζουν ότι ψιλοβρέχει.
  6. Το ότι υπηρέτησε πιστά τον τέως Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα. Αυτόν με τα κυπριά (συγνώμη αυτόν με τα κουδούνια ήθελα να πω).
  7. Η καλή συνεργασία που έχει με τον Αντιπρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ κ. Μανέ και οι οποίοι ενώ εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ στα πρωτοβάθμια σωματεία, στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ στήριξαν άλλο ψηφοδέλτιο. Να θυμίσουμε επίσης ότι κ. Μανές ήταν παρών, ΝΑΙ ΠΑΡΩΝ, και εργάζονταν με φόρμες όταν επισκέφθηκε το Νότιο Πεδίο ο κ. Καϊμένος (ε ρε φούρκα με τσιπόρτια).
  8. Η άψογη συνεργασία που έχει με τον τέως Τομεάρχη της
Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά και υποψήφιο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Βοίου κ.  Βαχτσιαβάνο (αυτόν τον «πολιτικό αναλυτή» που φτύστε τον για να μην  τον ματιάσετε, και ο οποίος αρνήθηκε την τοποθέτησή του σαν Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην Φλώρινα. Αυτό λέει είναι η λεγόμενη πολιτική ευθιξία που έχει ο Διαμαντής και που μέχρι προχθές ήταν Πρόεδρος στην Τοπική της Νέας Δημοκρατίας πόλεως Κοζάνης. Είναι ένας απ αυτούς που έδιωξε με την συμπεριφορά του και την ανυπαρξία του όλους τους αγωνιστές Νεοδημοκράτες σε συνεργασία πάντα και με τον Πρόεδρο της ανύπαρκτης ΝΟΔΕ. Έλεος Διαμαντή, είσαι αναντικατάστατος και δέξου την τοποθέτηση σε παρακαλούμε).
  1. Η πολύ καλή σχέση και φιλία που έχει με την κ. Μακρή, η οποία του δεσμεύτηκε ότι δεν θα κάνει πλέον ερωτήσεις για οτιδήποτε, δεν θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση που θα αγγίζει τα όρια της γραφικότητας, και η οποία δεν θα δίνει την μάχη των εντυπώσεων για δημοσιότητα παρά το ότι «τρελαίνεται» για προβολή (δεσμεύτηκε μόνο για μία τελευταία ερώτηση στην Βουλή που θα έχει να κάνει με το: «Θα κερδίσει ή θα χάσει στον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα η ομάδα της Κολοπετεινίτσας;». Για όσους ρωτούν, τους ενημερώνουμε ότι: ΝΑΙ έγινε η απόσπαση του συζύγου της  και του Κνίτη-Συριζαίου-Ανεξάρτητου κ.  Μήτρου στο πολιτικό της γραφείο).
  2. 10.          Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους «Ανεξάρτητους-Εξαρτημένους Έλληνες», και ιδιαίτερα με την Τάσα η οποία ήταν υποψήφια  βο(υ)λευτής και γραμματέας για χρόνια σε Πατρινό πολιτικό γραφείο, (με το αζημίωτο βέβαια προσλήφθηκε και την «πήρε» την θέση της στο ΤΕΙ Κοζάνης), αλλά και με τον κ. Βατάλη του ψηφοδελτίου «ΝΕΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» των εργαζομένων  στην ΔΕΗ Α.Ε. ο οποίος όμως δεσμεύτηκε ότι μετά τις εκλογές για τις κοινωνικοποιήσεις στην ΔΕΗ Α.Ε. και αφού πρώτα εκλεγεί ο «κολλητός του», θα ξαναρχίσει να βγάζει πύρινες ανακοινώσεις και δελτία τύπου (θα έχει πολύ πλάκα θυμηθείτε το).
11.Ιδιαίτερα το ύψος του ήταν καθοριστικό για την ανάληψη της θέσης. Πρέπει να επισημάνω όπως μας ανακοινώθηκε ότι έγινε και λεπτομερή επιστημονική ανάλυση της παροιμίας που λέει:
 «Αν δεις ψηλούς να τρέχουν, κοντός τους κυνηγάει». Αναφερόμαστε σ αυτούς που οι εργαζόμενοι λένε ότι: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», και οι οποίοι ούτε στο Πρωτοράζι ούτε στην Καισαρειά θα σταματήσουν να τρέχουν,  παρά μόνο όταν φτάσουν στην Βάρσια για να τους περιποιηθούμε με κρανιές καψαλισμένες και με ρόζους.
Υ.Γ. Οι αναφορές και τα ονοματεπώνυμα είναι εντελώς τυχαία, καμιά σχέση δεν έχουν με γεγονότα και πραγματικά πρόσωπα  της περιοχής μας, και λόγω της ημέρας θελήσαμε να παρουσιάσουμε σκωπτικά-χιουμοριστικά την πραγματική επικαιρότητα.

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                     
01/04/2013

 kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου