Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Το πρώτο Experiential Fashion Angels Party είναι γεγονός.


Η White Space (www.white-space.gr) σε αποκλειστική συνεργασία με την FashionVodka (FashionTVʼs exclusive beverage brand) παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια διαφορετική παραγωγή στον χώρο των events.

To Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία μετατρέπεται σε ένα παραδεισένιο χώρο, που πάνω από 20 άγγελοι, 10 Angel Dancers σας υποδέχονται σε ένα event, πραγματική εμπειρία ζωής.

Special Guest DJ  MC Ania J from Milan, ενώ στα decks με τα πιο  hype house vibes  θα είναι οι  Djs, Agent Greg και Dino MFU.  Special Live Vocal Performance από την Antonella (Kings) , ενώ η βραδιά θα περιλαμβάνει live dance και many more to discover.......

Για τη βραδιά η White Space έχει επιλέξει ως special partner τον Γιάννη Καγιούλη επικεφαλή της JK productions, γνωστή από τα επιτυχημένα parties, Sex and The City κ.α.

To event θα καλυφθεί από το FashionTV και οι καλύτερες στιγμές του θα μεταδοθούν για πάνω από 40 λεπτά σε παγκόσμια κάλυψη.
Επισυναπτόμενο θα βρείτε το δελτίο τύπου της βραδιάς καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και ελπίζουμε να σας δούμε στο event. Η White Space έχει εξασφαλίσει special rates και VIP seating για εσάς που συνεισφέρετε στην προβολή του event.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου