Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ευτυχώς που έχουμε τους “δημοκράτες της Αριστεράς “ και …Καταδίκασαν την Εθνική Ελλάδος !

Chrysi_Avgi_Ethniki«Μπράβο» σε όσους πέτυχαν την καταδίκη της Εθνικής…

Τα κατάφεραν όσοι το επιδίωξαν, να καταδικάσουν την ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σε πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 80.000 ευρώ), αφού για τη συμπεριφορά μιας ολιγάριθμης ομάδας υποτίθεται Χρυσαυγιτών, χρέωσε τέτοιες συμπεριφορές σε όλους, άκριτα… (Για το 1.000.000 του Τσουκαλά ; Μούγκα …Αλοίμονο είχαμε να γράψουμε για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Σάββα Ξηρού ,οι αγάπες δεν κρύβονται ! )


Η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIFA) καταδίκασε την Ελλάδα για την «προσβλητική» συμπεριφορά των οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρουμανία και για «ναζιστικούς χαιρετισμούς» κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου.



Από τη φωτογραφία που αναπαρήγαγε ακόμα και ιστοχώρος της εφημερίδας – όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, «ΑΥΓΗ», διακρίνονται ελάχιστοι γραφικοί να έχουν υψωμένο το χέρι, χωρίς να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι πρόκειται για ναζιστικό χαιρετισμό. Την υπόθεση οδήγησε στη FIFA «ομάδα παρακολούθησης οπαδών» με την επωνυμία «Fare».

Σε κάθε όμως περίπτωση, το να αναπαράγεται η επιχειρηματολογία όσων επιχείρησαν και πέτυχαν να μας καταδικάσουν, μας στερούν ακόμα και τις πιθανότητες δικαίωσης σε ενδεχόμενη έφεση. Το χειρότερο όμως είναι, ότι δημιουργούν περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι Έλληνες επικροτούν τη συμπεριφορά κάθε ηλίθιου που πηγαίνει στο γήπεδο, ή ότι είναι δυνατό να ελεγχθεί το τι κάνουν ελάχιστες δεκάδες σε ένα σύνολο δεκάδων χιλιάδων.


hellas-now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου