Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

"ΟΧΙ" από ΝΔ, ΑΝΕΛ και ΧΑ στον gay γάμο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
"Κόκκινο" - και όχι "ροζ" όπως ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λόγω του χαρακτήρα της τροπολογίας - ανάβουν οι ΚΟ της ΝΔ του Λαϊκού Συνδέσμου και των ΑΝΕΛ στους γάμους των ομοφύλων που χαρακτηρίζονται "σύμφωνα συμβίωσης".
Η σχετική τροπολογία που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (κάνοντας και πρόβα μετεκλογικού "συμφώνου συμβίωσης" των δύο κομμάτων, όπως ελπίζουν πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ), συναντά την σφοδρή αντίδραση της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ στον Λαϊκό Σύνδεσμο απαντούν ότι "Η χώρα έχει αρκετά εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ακόμα ένα που αφορά την συνοχή του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού της".
Αντίθετα είναι και τα περισσότερα μέλη της ΚΟ των ΑΝΕΛ, οπότε τα τρία αυτά κόμματα κάνουν ... "κυβέρνηση" στο συγκεκριμένο θέμα και η τροπολογία θα πάει ... άπατη.
Η τροπολογία αναφέρεται στην "καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο του Στρασβούργου, που έκρινε αντίθετο με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου από τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης" και ζητούσε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει σε ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες, τρανσέξουαλ κλπ κλπ να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά ή να κάνουν παιδιά με παρένθετες μητέρες και να τα αναγνωρίζουν μετά τα μέλη των "οικογενειών" κλπ κλπ.
Η απόφαση ηρθε μετά την καταγγελί της Ελλάδας από την προσφυγή του στενού φίλου του Γιώργου Παπανδρέου, Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του "σύντροφου του" και από το ΠΑΣΟΚ διακινούν ότι "συμφωνεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου" κάτι που δεν προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο είναι και το περιεχόμενο των προτάσεων νόμου που έχουν καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, που στοχεύουν στην ένταξη των ομόφυλων ζευγαριών στο σύμφωνο συμβίωσης.
Άρα τα αγόρια που θέλουν να είναι κορίτσια και τα κορίτσια που θέλουν να είναι αγόρια, αλλά και τα εγχειρισμένα πρώην αγόρια (πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και περίπτωση gay που εγχειρίστηκε και έγινε γυναίκα και μετά έγινε λεσβία-άραγε τι να λέει ο νόμος για την περίπτωση αυτή;) θα πρέπει να περιμένουν για να νομιμοποιήσουν την σχέση τους και να κάνουν παιδάκια ή να υιοθετήσουν παιδάκια.
Κι ο Θεός μαζί μας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου