Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Οι γυναίκες των Σκοπίων προτιμούν τους Έλληνες για γάμο παρά τους Αλβανούς

Σύμφωνα με στατιστικές των Σκοπίων που αναφέρονται στην επιμειξία μεταξύ των εθνοτικών ομάδων, έχει διαρρεύσει η πληροφορία, ότι τα κορίτσια του κράτους των Σκοπίων, προτιμούν να παντρευτούν  άνδρες Αλβανούς. Ενώ οι άνδρες προτιμούν να παντρευτούν κορίτσια από την Αλβανία.


Κατά τη διάρκεια του 2012 έχουν καταγραφεί 146 γάμοι μεταξύ των Αλβανών και των Σλάβων των Σκοπίων που αποτελούν περίπου το 1% των γάμων σε συνολικά 13.991 γάμων.

Από τους 146 γάμους, οι 132 ήταν μεταξύ ανδρών των Σκοπίων και γυναικών από την Αλβανία και μόνο 14 γυναίκες Σλάβες παντρεύτηκαν Αλβανούς.

Τα διαζύγια σε τέτοιους γάμους είναι ελάχιστα.

Ωστόσο, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα,  στον συνολικό αριθμό των γάμων υπάρχουν 386 άνδρες Σλάβοι που παντρεύτηκαν γυναίκες διαφορετικής εθνικότητας και 244 γυναίκες των Σκοπίων οι οποίες παντρεύτηκαν άνδρες άλλης εθνικότητας.

Παρόλο, σημειώνει ο συντάκτης, που καταγράφονται επακριβώς οι αριθμοί των ανδρών και των γυναικών που αποκτούν ταίρι ‘άλλης’ εθνικότητας, αποφεύγεται να σημειωθεί ότι οι ‘άλλης εθνικότητας άτομα’ είναι Έλληνες, γράφει το δημοσίευμα.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου