Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

50 χρόνια κάθειρξη στον παιδεραστή της Έδεσσας

PAIDIKI-PORNOGRAPHIAΠοινή κάθειρξης 50 ετών και 20 μηνών και χρηματική ποινή 400.000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος 53χρονου βενζινοπώλη ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2007 μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών στην Έδεσσα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο βενζινοπώλης αποπλανούσε και ασελγούσε σε βάρος των πέντε αγοριών, ηλικίας από 9 έως 17 ετών, δίνοντας στα παιδιά δώρα και χρήματα, προκειμένου να μη μιλήσουν σε κανέναν για τις άρρωστες πράξεις του. Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις “αρρωστημένες” πράξεις του, υλικό όμως το οποίο κατέστρεψε όπως είπε ο ίδιος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.
«Είμαι άρρωστος»
Στην απολογία του ο 53χρονος ομολόγησε κυνικά τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι “είναι άρρωστος”.
Μάλιστα στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε ισχυριστεί ότι και ο ίδιος στην παιδική του ηλικία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του. Από το δικαστήριο αθωώθηκε ο πατέρας ενός θύματος ο οποίος κατηγορήθηκε για εκβίαση και υπόθαλψη εγκληματία.
Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε για την αποπλάνηση του παιδιού του και ως εκ τούτου ουδέποτε ζήτησε ή πήρε χρήματα από τον βενζινοπώλη για να αποσιωπήσει το γεγονός.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου