Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Π.Καμμένος: "Πετάξαμε 3 δισ. για "υπερόπλα" στην Αρμενία"

KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Αίσθηση προκάλεσε στην αίθουσα της Ολομέλειας καταγγελία του κ. Πάνου Καμμένου περί κατασκευής εργοστασίου - «φάντασμα» στην Αρμενία προκειμένου να κατασκευαστεί «υπερόπλο».
 
Φυσικά αναφέρεται στο εργοστάσιο κατασκευής λέηζερ που αγοράστηκε πολύ σωστά επί εποχής Α.Τσοχατζίπουλου και Γ.Σμπώκου στην Αρμενία, αλλά διαχειρίστηκε πολύ λάθος και τελικά με την υπονόμευση από τους γνωστούς δυτικούς "συμμάχων" κύκλους το όλο project κατέρρευσε.
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος σε πρακτικές του παρελθόντος που έφεραν στο χείλος της καταστροφής την αμυντική βιομηχανία της χώρας είπε ότι «Δώσαμε 3 δισ για να κατασκευαστεί εργοστάσιο στην Αρμενία γιατί υπήρξε δήθεν επιστήμονας που θα έφτιαχνε υπερόπλο. Τελικά το εργοστάσιο φτιάχτηκε αλλά επιστήμονας δεν εμφανίστηκε». Εκτός αυτού ο κ. Καμμένος κατήγγειλε και δοκιμές «βομβιδίων στην έρημο Σαχάρα».
 
Επίσης, υποστήριξε επιβεβαίωσε μέσω του υπουργείου Αμύνης του Βελγίου πως ο ευρωπαϊκός στρατός θα περιλαμβάνει στους κόλπους του και τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».
 
Aναμένουμε εξελίξεις επί της καταγγελίας του Π.Καμμένου. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου